Počelo suđenje za bombu ispod Snajperovog poršea

U novosadskom sudu počelo je suđenje Njegošu Koprivici (34) iz Beograda i Slađanu Đorđeviću (27) zbog sumnje na pokušaj ubistva Slobodana Milutinovića Snajpera (35) podmetanjem bombe pod njegov porše.
Počelo suđenje za bombu ispod Snajperovog poršea
Foto: 021.rs

Pred Višim sudom optuženi su negirali krivicu, dok je oštećeni izjavio da ne zahteva njihov krivični progon.

Sva trojica su pred sudom naveli i da se ne poznaju i da nemaju nikakvih saznanja o suprotnim stranama u postupku, kao i da im je događaj plasiran preko medija i da je to sve što znaju.

Optuženi Koprivica, kako navodi Dnevnik, koji se tokom istrage branio ćutanjem, pred sudom je izjavio da je kriminalac i da se druži sa kriminalcima, ali da nije ubica i da se uglavnom bavi prodajom kola. On je naveo da je vozio automobil drugookrivljenog kojeg je čekao u Puškinovoj ulici, a da ga nije dočekao i da je bio ljut zato što mu je ovaj prećutao da vozi kola s ukradenim tablicama.

Okrivljeni Đorđević, koji je na suđenje doveden iz zatvora u Požarevcu gde je zbog dilovanja droge, potvrio je navode Koprivice i dodao da je prikrio da je u Novi Sad došao kako bi od nekog novosadskog policajca uzeo lažnu ličnu kartu i vozačku. On je ispričao da nakon rasprave sa prvookrivljenim revoltiran šamarom nije došao na dogovoreno mesto kako bi se vratili nazad u Beograd, nego je prespavao kod druga.

Naredna tri ročišta za pokušaj ubistva Milutinovića zakazana su za novembar i tada će biti saslušani svedoci i veštaci.

Prema optužnici, Koprivica i Đorđević se terete da su 12. februara 2020. godine u Puškinovoj ulici na podmukao način pokušali da liše života Slobodana Milutinovića zvanog Snajper, koji je spominjan u medijima više puta po problematičnom ponašanju i kontraverznom angažovanju u svetu fudbala. 

  • Mare

    02.07.2021 09:05
    Re
    Koliko neresenih ubistava u NS a ovu dvojicu nasli za par dana. Hahahahhaa
  • petko

    02.07.2021 07:54
    bomba
    Slažem se sa AB om. Neka sud ispita poreklo tog Poršea a kriminalce neka optuže za terorizam jer da je bomba roknula koliko bi tu bilo još mrtvih i povredjenih ?!
  • Liman 3

    01.07.2021 12:29
    Predlog
    Ja sam za to da se "gospoda" puste, pa neka im g. Snajper pojasni gde greše.

    Što sud da arči vreme i novce, može to bolje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika