Novosađaninu osumnjičenom za primoravanje žena na prostituciju u salonima za masažu produžen pritvor

Novosađaninu starom 79 godina, koji je osumnjičen za trgovinu ljudima produžen je pritvor do 20. jula, piše Dnevnik.
Novosađaninu osumnjičenom za primoravanje žena na prostituciju u salonima za masažu produžen pritvor
Foto: 021.rs
Osumnjičeni se tereti, da je od 2017. godine koristio lošu materijalnu situaciju, vrbovao i iskorišćavao više žena za pružanje seksualnih usluga u njegovim salonima za masažu.
 
Njemu je, nakon hapšenja, određeno zadržavanje do 48 sati, a nakon toga mu je određen pritvor zbog mogućeg uticaja na svedoke, odnosno oštećene, kao i bojazni da bi na slobodi mogao da nastavi sa vršenjem krivičnih dela.
 
Mup je 24. marta objavio snimak upada u jedan od stanova.
 
 
Naime, na teret mu se stavlja da je eksploatisao 14 žena, koje su pružale seksualne usluge klijentima u njegovim improvizovanim salonima, na četiri lokacije u Novom Sadu.
 
Takođe, jedna od lokacija na kojima je osumnjičeni imao jedan od svojih "salona za masažu" bila je u Ulici Pavla Papa, u samom centru grada.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika