Biciklom naleteo na ženu na Bulevaru oslobođenja, oboreno i dvoje biciklista

Četiri osobe povređene su u četiri udesa koja su se juče dogodila u Novom Sadu i okolini.
Biciklom naleteo na ženu na Bulevaru oslobođenja, oboreno i dvoje biciklista
Foto: 021.rs
Prva saobraćajna nezgoda dogodila oko 7:30 minuta u Temerinskoj ulici, a tom prilikom je oborena 44-godišnja biciklistkinja.
 
Kako Portparol Hitne pomoći dr Zoran Krulj potvrđuje za 021.rs, ona je posle zbrinjavanja na licu mesta prevezena na Odeljenje hirurgije Kliničkog centra Vojvodine.
 
Pola sata posle podneva na Bulevaru oslobođenja došlo je do nezgode kada je biciklista naleteo na 79-godišnjakinju koja je tom prilikom povređena, a posle ukazane pomoći prevezena u Urgentni centar.
 
Još jedan biciklista oboren je oko 18 časova na uglu Novosadskog sajma i Uroša Predića. Tom prilikom povređenom 17-ogodišnjaku na licu mesta je ukazana pomoć, a potom je prevezen na odeljenje dečije hirurgije u novosadskoj Dečijoj bolnici.
 
Poslednja intervencija Hitne pomoći bila je oko 20.40 sati kada je kod kružnog toka ka Institutu u Sremskoj Kamenici došlo do povrede 84-godišnjaka.
  • Vlada

    09.07.2021 10:13
    @aleks

    Mene opet mnogo brinu ljudi koji misle da "biciklisti često jure 40 km/h". Kako u saobraćaju može da učestvuje neko ko istovremeno toliko loše procenjuje brzinu i ne razume kojom brzinom biciklisti mogu da se kreću?
  • aleks

    08.07.2021 11:52
    ne zna se ko je gori
    Ko je gori, vozci, motociklisti, biciklisti ili pesaci? Mnogo tesko pitanje...Po mom iskustvu najgori su motociklisti, dobra broj ih i ne vozi da bi negde stigli, vec da bi se izivljavali, a i kad hoce negde da stignu, izivljavaju se... pesaci idu kao muve bez glave, prelaze gde stignu, ako idu na crveno obavezno NE pogledaju da li ide neko vozilo... biciklisti cesto jure 40 Km/h, pojave se pravo niodkuda, kao da vezbaju za Olimpijadu... sve te kategorije ucesnika u saobracaju se cesto ponasaju samoubilacki, a onda kao slag na tortu dodje mali broj vozaca, pijanih, drogiranih, frustrinih, nedisciplinovanih... mali broj, ali naprave ogromnu stetu! Ustvari znatno manji procenat od prethodne 3 kategorije, ali imaju sredstvo za ubijanje u svojim nevestim rukama i praznim glavama. Kad sve to saberemo dodjemo do 500 poginulih godisnje, sto bi moglo da se svede na polovinu ili manje, cak i znatno manje, samo da se iskoreni opisano ponasanje svih ucesnika saobracaja.
  • Bojan

    05.07.2021 11:05
    @MilaNs

    Bojan poseduje inteligenciju, reflekse i razumevanje fizike da zna da može pravovremeno da reaguje u slučaju svakog neukog primitivca koji prođe kroz pešački sa 20-tak na sat kad treba da stane i taman toliko zakoči da se šteta svede na ogreban automobil i štetu na njegovom biciklu, koju će vozač da plati smo tako. Bojan takođe znači da dobar deo bahatih izmišljača propisa zapravo nemaju petlju da testiraju svoje nebuloze u praksi, nego samo frustrirano šilje tastaturu. Bojan vozi bicikl bez nezgode 20 godina i voziće još barem 40, a neki od vas neće imati više dozvolu već dogodine.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika