Počelo suđenje za pokušaj ubistva novosadskog advokata

Suđenje za pokušaj ubistva novosadskog advokata Branislava Travice počelo je juče u novosadskom Višem sudu.
Počelo suđenje za pokušaj ubistva novosadskog advokata
Foto: 021.rs
Saslušan je policajac svedok koji je bio na uviđaju. 
 
Suđenje je prošli put odloženo jer je tim stručnjaka neuropsihijatara Kliničkog centra Vojvodine obavestio sud da nisu uspeli da završe nalaz okrivljenog R. B. do početka pretresa, piše Dnevnik. 
 
Okrivljeni se izjasnio da nije kriv. Rekao je da nije imao lošu nameru kada je poneo pištolj od kuće jer je, navodno, oružje hteo da pokaže komšiji kako bi mu ovaj pomogao da nađe kupca. 
 
Prema optužnici, on je u januaru 2019. godine u Sremskoj Kamenici u alkoholisanom stanju iz pištolja pokušao da ubije Travicu koji u blizini ima vikendicu. 
 
Prišao mu je, uperio je pištolj u njega i povukao obarač, aliu cevi nije bilo metka, pa on nije opalio. Potom je pokušao da ga repetira i tako stavi metak u cev, ali ga je tog trenutka oštećeni sprečio u tome tako što je otrgnuo pomenuto oružje i uspeo da savlada napadača.
 
Advokat Branislav Travica je iznenada preminuo početkom oktobra prošle godine. 
  • Sasa

    07.07.2021 11:19
    Nije imao losu nameru covek samo je pokusao da upuca pokojnog advokata pa jos i repetirao kad je video da se zeznuo..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika