Deset udesa u Novom Sadu - sudarili se biciklisti, automobil sleteo s puta Budisava-Šajkaš

Broj saobraćajnih nezgoda u Novom Sadu i okolini tokom jučerašnjeg dana bio je veći nego uobičajeno.
Deset udesa u Novom Sadu - sudarili se biciklisti, automobil sleteo s puta Budisava-Šajkaš
Foto: 021.rs
U čak deset udesa, povređeno je 15 osoba.
 
U podne su se na uglu Bulevara oslobođenja i Narodnog fronta sudarila dvojica biciklista, a jedan od njih, muškarac (56) zadobio je povrede koje su zahtevale prevoženje na odeljenje hirurgije Urgentnog centra Kliničkog centra Vojvodine, kaže za 021.rs portparol Hitne pomoći dr Zoran Krulj. 
 
Tridesetpetogodišnja žena povređena je u sudaru dva vozila u Ulici Braće Ribnikar kod broja 15. Ona je zbrinuta na licu mesta i prevezena na hirurgiju.
 
U sudaru dva vozila kod spuštanja u tunel iz Sremske Kamenice, povređeni su muškarac (63) i žena (62). Ekipa Hitne pomoći zbrinula ih je na licu mesta, odakle su prevezeni u Urgentni centar.
 
Dva vozila sudarila su se oko 14 časova na uglu Hajduk Veljkove i Novosadskog sajma, a tom prilikom su povređene dve devojke, obe starosti 25 godina. Nakon zbrinjavanja na licu mesta, one su prevezene na hirurgiju.
 
Do sudara je došlo i pola sata kasnije na autoputu, na odvajanju za Kovilj. Povređeni su mladić (30) i devojka (30). Dr Krulj kaže da su i oni zbrinuti na mestu udesa, a potom prevezeni u Urgentni centar. 
 
Nešto posle pola četiri popodne sudarila su se dva vozila u Sremskoj Kamenici, u Ulici Vojvode Putnika kod Univera. Ekipa Hitne pomoći pregledala je učesnike, ali nisu odvezeni na dalju dijagnostiku. 
 
Sudar dva vozila u 16.10h na Bulevaru oslobođenja kod stadiona "Karađorđe" takođe je prošao sa blažim posledicama. Povređena žena (30) zbrinuta je na licu mesta, nije odvezena u Urgentni centar, ali joj je ostavljen uput za hirurgiju ukoliko bude osećala tegobe. 
 
Muškarac (58) pao je sa skutera kod stadiona "Vujadin Boškov" u 17.12h. On je zbrinut na lice mesta i prevezen na hirurgiju. 
 
Žena (41) zadobila je lakše povrede u sudaru dva vozila u Futoškoj ulici kod Urgentnog centra. Ona je pregledana na licu mesta i dobila je uput za hirurgiju.
 
Tokom noći, tačnije u dva sata posle ponoći, automobil je sleteo sa puta od Budisave ka Šajkašu. U ovoj nezgodi povređene su četiri osobe, od kojih je jednoj samo ostavljen uput za javljanje Urgentnom centru, u slučaju pogoršanja. Povrede su zadobile dve devojke starosti 19 godina. One su zbrinute na mestu nezgode i potom prevezene u Urgentni centar. Povređen je i maloletnik (17), koji je nakon ukazane pomoći prevezen na odeljenje dečije hirurgije. 
  • Ivan

    07.07.2021 15:26
    .
    @Gpen
    Raskrsnica Narodnog fronta i Cara Dušana ne postoji
  • no name

    07.07.2021 12:47
    aaaa
    jel realno za mesec dana da ima preko 1oo saobracajki,jel neko razmislja o svom ili tudjom zivotu,bahata vozaca itd.Saljem redakciji ako ovo cita da ako mogu nekako ako imaju veze u saobracajnoj policiji itd da nesto rese da se ove stvari ne desavaju u pitanju su ljudski zivoti.Pozdrav
  • Vlada

    07.07.2021 11:24
    @Margarita

    A bicikl znači ne voziš?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika