Devetoro povređeno u šest udesa u Novom Sadu, među njima i devojčica

Devetoro ljudi povređeno je u ukupno šest udesa proteklog dana na ulicama Novog Sada.
Devetoro povređeno u šest udesa u Novom Sadu, među njima i devojčica
Foto: 021.rs
Kako za 021.rs navodi portparol novosadske Hitne pomoći dr Zoran Krulj, ekipa je imala prvu intervenciju na javnim mestima oko pola 12 u Miletićevoj 40 i to zbog oborene pešakinje.
 
Šezdesettrogodišnja žena je, nakon zbrinjavanja, prevezena u Urgentni centar.
 
Dva bicikla sudarila su s oko 13:30h na Bulevaru Evrope, kod Šeratona. Povređene biciklistkinje, 22-godišnja devojka i 76-godišnja žena, prevezene su u Urgentni centar na odeljenje hirurgije.
 
Ni sat vremena kasnije na istoj lokaciji došlo je do udesa, a ovog puta su se sudarila dva vozila. Lakše je povređena 84-godišnja putnica, koja je zbrinuta na licu mesta, dok je 34-godišnja žena nakon zbrinjavanja u svesnom stanju prevezena u Urgentni centar.
 
Petnaestogodišnja devojčica na biciklu oborena je oko 15:40h u Beogradskoj ulici, u Petrovaradinu. Ona je zbrinuta na licu mesta i prevezena u Dečju bolnicu.
 
Dva vozila sudarila su se nešto nakon 17 časova ispod Žeželjevog mosta. Na licu mesta su zbrinuti 29-godišnja žena i 41-godišnji muškarac, koji su potom prevezeni u Urgentni centar u svesnom stanju.
 
Automobil i kamion sudarili su se nešto pre 22 časa u Reljkovićevoj ulici u Petrovaradinu. Povređeni 61-godišnji muškarac ubrzo je zbrinut, a u svesnom stanju i prevezen na odeljenje reanimacije Urgentnog centra, zaključuje dr Krulj.
  • nik

    08.07.2021 10:05
    strava sajkling
    Grad krkana i čobana, vozi se kao na njivi, strašno....
  • vozac

    08.07.2021 09:37
    Sta se ovo desava???
    Svaki dan po nekoliko nesreca!
    Ima li li ovde jos normalnih?
  • Saobracaj

    08.07.2021 09:30
    Strave i uzasa
    Dokle bre vise??? Ima li reda u ovom gradu???

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika