Tokom prve večeri Exita droga oduzeta od 55 posetilaca- među njima 31 stranac

Novosadska policija je tokom prvog dana održavanja festivala Egzit, zaplenila narkotike od 55 osoba.
Tokom prve večeri Exita droga oduzeta od 55 posetilaca-  među njima 31 stranac
Foto: 021.rs
Zbog sumnje su izvršili krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga, policija je uhapsila 54 osobe, od kojih je 31 strani državljanin.
 
Policija je uhapsila još jednu osobu zbog sumnje da je izvršila krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.
 
Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin ponovio je da će pripadnici policije u skladu sa zakonom na Egzitu hapsiti i kažnjavati dilere droge, ali i konzumente. 
 
"Kao što smo i obećali, pripadnici policije će svakog koga pronađu tokom festivala Egzit, bez obzira da li je diler droge ili konzument droge, kazniti u skladu sa zakonom. Učinićemo sve da posetioci i učesnici festivala budu bezbedni i sigurni, ali, pre svega i svi građani Novog Sada. Uživajte u muzici, ne uzimajte drogu", poručio je ministar Vulin nakon prvog dana Egzita.
  • Debeljko

    09.07.2021 22:55
    Samo neka sekiracija
    Mićo, Ixi, čuvajte se da vam neko tamo ne ubaci pogrešnu drogu u sok!

    Dođite sutra na rostilj na Paragovo da se malo stabilizujete.

    Ja sam tamo od 11h.

    Da ovi komentari bar nečemu služe...
  • Ide

    09.07.2021 14:33
    Gas
    Pa dobro, 55 od 40-45 hiljada i nije nešto. Ti koji su uhvaćeni su baš bili opušteni. Svake godine kroz Exit prođe tona droge, dosta ljudi i dolazi da bi to radilo, jednostavno tako stvari funkcionišu na festivalima, mada i na splavovima je ista situacija. Ništa ovo ne treba da nas čudi s obzirom da smo takva nacija, čim nas nešto zaboli vade se iz šteka lekovi, jedu se antidepresivi i ostale tablete kao kokice. Pustite omladinu nek uživa, ako ne prave probleme i ako su normalni neće postati narkomani nego će od ponedeljka da se vrate svojim obavezama i običnim životima.
  • Mile rent-a mozak

    09.07.2021 13:41
    Utera Voolin strah prve noći Exita, čujem da se otkazuju sea dance i love fest. Biće ribanja u sns i sps - u. Propade biznis.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika