Uhapšeni Novosađanin i državljanin BiH, ukrali kofer iz prtljažnika auta na Detelinari

Novosadska policija uhapsila je Novosađanina i državljanina Bosne i Hercegovine zbog krađe kofera.
Uhapšeni Novosađanin i državljanin BiH, ukrali kofer iz prtljažnika auta na Detelinari
Foto: 021.rs
Uhapšeni su Z. R. (52) i državljanin BiH V. T. (67), odmah nakon što su, kako se sumnja, počinili delo. 
 
Sumnja se da su, juče, na Detelinari, blokatorom sprečili dvojicu bosanskih državljana da zaključaju automobil, a zatim iz prtljažnika oduzeli kofer sa stvarima, saopšteno je iz policijske uprave u Novom Sadu.
 
Policija ih je odmah uhapsila i kod njih pronašla kofer koji je vraćen vlasnicima.
 
Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i biće dovedeni, uz krivičnu prijavu, osnovnom javnom tužiocu u Novom Sadu.
  • Goran

    09.07.2021 21:38
    Pre nekoliko godina...mom rođi koji inače živi u inostranstvu, krenuli da obijaju auto i on naišao sa ortacima...i eto veselja, malo su se poigrali...uglavnom mislim da ih nisu prijavili policiji...
  • Tale

    09.07.2021 21:32
    Uvedite zakon o zaštiti privatne imovine po kom bi vlasnik iste bez snošenja zakonskih sankcija mogao na licu mesta da ubije provalnika/lopova...a ja bih svakako da vidim tako neku budalu...pa poželeo bih mu lep dan...
  • Mali Dule

    09.07.2021 21:28
    Mislim da bi svaki kvart trebalo da ima nešto poput "dobrih komšija" koji bi sa sobom nosili opremu za bejzbol i makaze za orezivanj, sečenje armature i sl...ako treba pomoć nekom od komšija, da eto malo pričuvaju mukom stečenu imovinu, a i da ne muče gospodu sudije...ovako odmah na licu mesta sa krimosima poigraju partiju bejzbola i dobro...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika