FOTO: Dvojica Rumuna uhapšena na Exitu, ukrali 20 mobilnih telefona

Policija u Novom Sadu je uhapsila državljane Rumunije L. B. (19) i I. C (35), zbog sumnje na više krađa.
Na Petrovaradinskoj tvrđavi policija je sinoć, tokom festivala Egzit, kod osumnjičenih pronašla dvadeset ukradenih mobilnih telefona od kojih je veći deo već vraćen vlasnicima.
 
Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i biće privedeni, uz krivičnu prijavu, osnovnom javnom tužiocu u Novom Sadu.
 
Inače, novosadska policija je tokom prvog dana održavanja festivala Egzit, zaplenila narkotike od 55 osoba.
 
Zbog sumnje su izvršili krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga, policija je uhapsila 54 osobe, od kojih je 31 strani državljanin.
  • Mile

    10.07.2021 08:48
    @Steva
    09.07.2021 • 15:08
    ....Ne mogu Rumuni bez nas,.."


    Pre ce biti obrnuto. Svako jutro na kikindsku autobusku stanicu dolazi nekoliko rumunskih autobusa da nase radnike vozi na posao u Zombolj (Jimbolia) u Rumuniju.
    Sestra mi zivi u Kikindi pa znam.
  • Ivan

    10.07.2021 00:39
    .
    @Goran
    Ovde je gore nego u S. Koreji
  • niktrk

    09.07.2021 20:54
    Inside info
    Ispostavilo se da je gore levo moj telefon, devojka prepoznala na fotografiji, bio u Petrovaradinu u policiji i preuzeo, danas oko 17h, ostalo im je još dva komada. Bio sam siguran da mi je ispao pošto sam mislio da je nemoguće da mi ga neko izvuče iz prednjeg džepa. Main stage od ponoći do 1am su izgleda većinu pokupili, pohvala i za policiju i za lopove :-)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika