Automobil udario dvogodišnje dete kod Mosta slobode, četvoro dece povređeno u tri udesa

Sedmoro ljudi, među kojima četvoro dece povređeno je u ukupno tri udesa proteklog dana na ulicama Novog Sada.
Automobil udario dvogodišnje dete kod Mosta slobode, četvoro dece povređeno u tri udesa
Foto: 021.rs
Kako za 021.rs navodi portparol novosadske Hitne pomoći dr Zoran Krulj, prva intervencija bila je oko 15 časova, kada je na Novosadskom putu u Veterniku došlo do udesa dva vozila.
 
Tom prilikom povređeno je četiri lica, među kojima devojčice stare 13 i osam godina, a one su posle zbrinjavanja na licu mesta prevezene na odeljenje dečije hirurgije. 
 
U istom udesu povređene su još dve ženske osobe, 35-ogodišnjakinja koja je dobila uput za javljanje na hirurgiju Urgentnog centra KCV, te 43-ogodišnjakinja koja je na licu mesta pregledana i dobila uput da se u slučaju tegoba javi u Urgentni centar.
 
Oko 16:30 na uglu Ćirila i Metodija i Senteleki Kornela došlo je do udesa dva vozila, a tom prilikom povređene su dve osobe iz jednog vozila.
 
Četvorogodišnja devojčica zbrinuta je na licu mesta i prevezena na odeljenje dečije hirurgije, te 36-ogodišnjakinja koja je takođe posle zbrinjavanja prevezena na odeljenje hirurgije Urgentnog centra.
 
Poslednja intervencija Hitne pomoći bila je nešto pre 19 časova na uglu Narodnog fronta i Bulevara oslobođenja, neposredno pre početka Mosta slobode, gde je automobil povredio dvogodišnje dete, koje je posle pružene pomoći prevezeno na odeljenje dečije hirurgije.
  • @sofer

    12.07.2021 10:25
    U pravu si, ali ovo se odnosi na svaki aspekt zivota u Srbiji.
    To je ta "ti će mi kazes?!" mantra po kojoj se ovde zivi.
  • igor_t

    12.07.2021 10:10
    Kakva kultura u narodu, takva i u saobracaju.
    Sebicnost, bezobrazluk i nemar za druge. Nepostojanje tolerancije nizasta a pogotovo za tudje greske.
  • sofer

    12.07.2021 09:10
    Vozio sam po celoj Evropi ali nigde ponovicu NIGDE nisam video ovako bahate, nekulturne, drske, bezobrazne ucesnike u saobracaju.
    Vozaci automobila, motociklisti, kamiondzije, biciklisti, rolerasi, vozaci autobusa, pesaci.
    Svi zajedno cine galimatijas istinskog uzasa.
    A u osnovi svega je kontriranje drugom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika