Incident na Štrandu: Pijan napao spasioca, reagovala policija

Mladić u alkoholisanom stanju napao je juče fizički i verbalno oko 19.30 časova spasioca na novosadskom kupalištu Štrand.
Incident na Štrandu: Pijan napao spasioca, reagovala policija
Foto: 021.rs
Kako navode u Gradskom zelenilu, čitava situacija se srećom zbog brze reakcije spasilačke službe i policije nije pretvorila u veći incident.
 
Naime, spasilačka služba na plaži tokom osmatranja kupača sa kule, primetila je jednog kupača kako svojim ponašanjem remeti mir u vodi i na plaži, gde najčešće borave najmlađi građani. Kako dodaju, kako pravila nalažu - upozoren je pištaljkom da to ne čini, na šta je kupač burno reagovao, verbalno napao spasioca, a zatim i fizički nasrnuo popevši se na spasilačku kulu. 
 
Mladić je prema proceni spasilaca bio u vidno alkoholisanom stanju, spasilačka služba je uspela da ga savlada i sačeka da dođe policija, koja je momka izvela sa plaže. 
 
"Ovaj događaj je uznemirio brojne posetioce na plaži, pa ovom prilikom još jednom naglašavamo da su naše spasilače službe profesionalne i obučene da reaguju u ovakvim situacijama, i da se posetioci na plaži mogu osećati potpuno sigurno", kažu u Zelenilu.
 
Oni apeluju na građane da u alkoholisanom stanju ne ulaze u vodu zbog svoje i tuđe bezbednosti.
  • Stankela iz magacina

    16.07.2021 15:06
    @NS
    ...Hehehehe...to što ste je gađali peskom je još jedan dokaz da je svakako bila dobra zeza i pozitivna harmonija......Davno je to bilo, ne mogu baš da se setim detalja ali svakako sam pod transom i đuskavcem hteo da naglasim da je bila skroz ok atmosfera u tom momentu.Oni kojima je to bila super mjuza su đuskali i pevali, a ovima drugima je vrv to bilo presmešno pa su i reagovali kao vi i zabavili se...Sve u svemu, suština je da je taj Štrand duhom isti već zadnjih 40 godina kao i ovaj grad. Jedino je razlika što se od tada duplirao broj stanovnika, pa samim tim i broj i lepih ali i ružnih stvari u ovom gradu...nema veze idemo dalje. Cheers.
  • milan

    16.07.2021 12:52
    antiletargija
    Ja stvarno ne znam tu toksičnu potrebu i tu tugu koju širite u svojim postovima, imate isto da odete na Oficirac koji je prava "organska" plaža divna. Druga stvar ja se sećam 20 tuča gde su se ljudi ubadali noževima i to masovnih tuča ozbiljnih momaka ( koji su danas na platnom spisku raznih državnih firmi - ali to nije tema ).
    Znači pijani babun se malo zaigrao, dernjao se i izbačen sa plaže, po meni ništa što bi me dotaklo i povredilo.
  • Toma

    16.07.2021 12:43
    grad po meri
    bahatih turbofolk kafedzija i golfova.

    sns vlast i sns kultura

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika