Sud zahtevao rekonstrukciju pokušaja ubistva bivšeg partnera makazama u Novom Sadu

Radi razjašnjenja pokušaja ubistva bivšeg partnera makazama u Novom Sadu 2019. godine, za koje je okrivljena 41-godišnja žena, Viši sud zahtevao je rekonstrukciju događaja u stanu u Subotičkoj ulici.
Sud zahtevao rekonstrukciju pokušaja ubistva bivšeg partnera makazama u Novom Sadu
Foto: 021.rs
Prema navodima optužnice, 21. marta 2019. godine u Novom Sadu u Subotičkoj ulici okrivljena žena pokušala je u hodniku stana da ubije svog bivšeg partnera kuhinjskim nožem od koga je on uspeo da se odbrani, izbivši isti iz ruke okrivljenoj, da bi ona uzela makaze iz kuhinje i oštećenom zadala tri ubodne rane.
 
Posle napada povređeni je pao na pod, a posle toga ga je optužena više puta šutirala u predelu grudnog koša. 
 
Kako je navedeno, ona ga je potom polila vodom, pomogla mu da ustane i uz pomoć prijatelja ga izvela u dvorište gde ga je gurnula preko kapije. Takođe, tom prilikom je oštećeni dobio povrede opasne po život, navodi se u optužnom aktu.
 
S druge strane, okrivljena tvrdi da je muškarcu nanela povrede u samoodbrani posle višegodišnjeg mučenja koje se dešavalo i pomenute večeri, dok oštećeni navodi suprotnu verziju događaja.
 
Iz tih razloga, sud je doneo odluku da se sprovede rekonstrukcija događaja.
 
Ovaj način utvrđivanja nije čest, ali je sud ocenio da zbog prilično različitih iskaza učesnika u postupku i svedoka, na ovaj način želi što objektivnije da dođe do činjenica.
  • Vule

    17.07.2021 09:38
    Pa ako kaze da se branila, ko smo mi da ne verujemo zrtvi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika