Novosađanka poginula u teškoj nesreći u Sevojnu, muž i dete povređeni

Novosađanka stara 35 godina poginula je jutros u teškoj saobraćajnoj nesreći na putu kroz Sevojno, kada se automobil kojim je putovala sa suprugom i detetom sudario sa autobusom.
Novosađanka poginula u teškoj nesreći u Sevojnu, muž i dete povređeni
Foto: 021.rs
Suprug stradale žene je sa teškim povredama prebačen u Opštu bolnicu Užice, gde je zbrinuto i njihovo dete čiji život nije ugrožen.
 
Nesreća na magistralnom putu kroz Sevojno, nedaleko od kapije "Valjaonice bakra", dogodila se oko šest sati kada se "reno senik" novosadskih oznaka, koji je dolazio iz pravca Užica, sudario sa lokalnim autobusom koji je prevozio putnike na relaciji Sevojono - Užice.
 
Prvi rezultati istrage ukazuju da je "senik" iz sada još uvek neutvrđenih razloga prešao u suprotnu kolovoznu traku. U trenutku sudara u "seniku" su se aktivirali vazdušni jastuci, javlja Blic.
 
Žena koja se nalazila na mestu suvozača bila je živa kada je na lice mesta stigla Hitna pomoć, odmah je prevezena u užičku bolnicu gde je nedugo zatim podlegla povredama.
 
Putničko vozilo bilo je puno prtljaga što navodi na pretpostavku da se porodica iz Novog Sada vraćala sa letovanja.
  • Dada

    26.07.2021 15:46
    Mi uvek idemo rano ujutru na more i sa mora i to oko 6h ujutru da se krene nikako nocu .
  • Zsolt

    26.07.2021 15:27
    Chiske
    Složio bih se sa komentarom Chiske-a u potpunosti.
  • ××

    26.07.2021 14:39
    Novosadski Senik pre mesec dana isto iz "neutvrdjenih" razloga prešao na suprotnu stranu i poginuli muž i žena stari oko 35 godina.Nesreca se dogodila kod Čačka.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika