Udes u Maksima Gorkog, automobil oborio motociklistu

Tridesetosmogodišnji motociklista oboren je u udesu koji se pre podne dogodio na uglu Sremske i Maksima Gorkog.
Udes u Maksima Gorkog, automobil oborio motociklistu
Foto: 021.rs
Kako za 021.rs navodi dr Nikolina Marić iz novosadske Hitne pomoći, udes se dogodio oko 11:40h.
 
Automobil je oborio motociklistu i naneo mu povrede, ali je nakon intervencije lekarske ekipe povređeni muškarac ostao u svesnom stanju.
 
Potom je prevezen u Urgentni centar.
  • @Zebra

    02.08.2021 13:40
    Istina, ali u ovom slucaju, s prozora se cinilo da automobil koji je skretao levo nije ispostovao prvenstvo prolaza motora koji mu je isao istim pravcem u susret i isao pravo. Mislim da nisu mogli ni da razviju neku veliku brzinu, pa mozda povrede nece biti velike, ali motorasi su toliko ranjivi da dosta da padne i sa 20 na sat. Istini za volju, ta raskrsnica je na tom pravcu nezgodno smaknuta i nedovoljno pregledna, posebna paznja je potrebna kad se ide kako je isao taj automobil.
  • Zebra

    02.08.2021 12:55
    Zao mi je kad neko bude povredjen. Ali ovako napisani tekstovi odmah stavljaju krivicu na vozača auta. Bar mi ne to utisak. Motociklisti u saobraćaju su ekstremno bahati. Iznenadim se kad vidim da me motor obilazi sa zmigavcem i bez da se provlači izmedju mene i auta koji ide u susret. Na raskrsnicama se većina provlači izmedju auta. To ni jedan vozač auta ne ocekuje. Kreneš on ulece ispred tebe tako sto se provukao sa tvoje desne strane.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika