Sedmoro povređeno u sedam udesa u Novom Sadu i okolini, među njima biciklisti, motociklisti...

Sedam osoba povređeno je u sedam saobraćajnih udesa koji su se u poslednja 24 sata dogodili u Novom Sadu i okolini.
Sedmoro povređeno u sedam udesa u Novom Sadu i okolini, među njima biciklisti, motociklisti...
Foto: 021.rs
Doktorka Hitne pomoći Nikolina Marić za 021.rs kaže da su povređeni jedan pešak, dvoje motociklista, dvoje biciklista i dve osobe koje su bile u automobilima.
 
U 9 časova u Sremskim Karlovcima, na glavnom putu posle semafora, u sudaru tri vozila povređena je žena stara 43 godine, ona je zbrinuta na licu mesta, ali nije bilo potrebe da bude prevezena u Urgentni centar Kliničkog centa Vojvodine.
 
Drugi udes bio je oko 13:50h kod pošte u Sremskoj Kamenici, gde je oboren pešak star 66 godina. Hitna pomoć ga je prevezla na odeljenje hirurgije Urgentnog centra. 
 
Ekipa Hitne pomoći intervenisala je i oko 15:15h na Bulevaru patrijarha Pavla kod broja 65, gde su se sudarili automobil i motocikl. U ovom udesu je povređen mladić star 19 godina, koji je prevezen u Urgentni centar na odeljenje hirurgije. 
 
Četvrta nezgoda se dogodila u 16 časova u Futogu, u Ulici Rade Kondića kod semafora. U ovom udesu je oboren biciklista star 55 godina, koji je u svesnom stanju prevezen u Urgentni centar.
 
Udes se dogodio i oko 16:20h na priključenju na autoput Novi Sad - Beograd iz pravca Temerina. U ovoj nezgodi je povređen motociklista koji je pao sa motora. Ovaj dvadesetdevetogodišnji muškarac je u svesnom stanju prevezen na odeljenje hirurgije UC. 
 
Šesti udes se dogodio oko 20:30 časova na uglu Bulevara Jovana Dučića i Ulice braće Dronjak. U sudaru dva vozila povređen je muškarac star 30 godina koji je, nakon zbrinjavanja, prebačen u Urgentni centar.
 
Novosadska Hitna pomoć je u sredu intervenisala i oko 21:40h, kada je na kružnom toku na Bulevaru patrijarha Pavla oboren biciklista star 54 godine. On je takođe prevezen u Urgentni centar KCV-a.

Teme

udes

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika