Pritvor pijanom vozaču osumnjičenom za nesreću na Beogradskom keju

Dvadesetosmogodišnjem O. K. određen je pritvor od 30 dana zbog sumnje da je izazvao saobraćajnu nesreću na Beogradskom keju, u kojoj je nastradala Milica Milićević, a povređen još jedan mladić.
Pritvor pijanom vozaču osumnjičenom za nesreću na Beogradskom keju
Foto: 021.rs
Odluka je doneta nakon saslušanja u Višem javnom tužilaštvo, a sudija za prethodni postupak je usvojio predlog tužioca da se osumnjičenom odredi pritvor iz razloga postojanja opasnosti od bekstva s obzirom na to da je napustio mesto događaja, zbog mogućeg uticaja na svedoke i zbog bojazni od ponavljanja krivičnog dela.
 
Krivična prijava O. K. tereti za teško delo protiv bezbednosti saobraćaja i nepružanja pomoći povređenima u saobraćajnoj nesreći.
 
On je osumnjičen da je pod uticajem alkohola vozeći džip "rendž rover" od nazad udario u skuter na Beogradskom keju na kojem su bili dvadesetosmogodišnja Milica Milićević i dvadesettrogodišnji Novosađanin.
 
Nakon udara, osumnjičeni je nastavio da vozi, udario je jedno parkirano vozilo i pobegao, a pronađen je nekoliko sati kasnije.
 
Milica Milićević je od zadobijenih povreda preminula u Urgentnom centru Kliničkog centra Vojvodina, a Z. J. je zadobio teške telesne povrede u vidu preloma i drugih povreda i nalazi se na lečenju na Institutu za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici. 
  • Mihail

    11.08.2021 19:34
    Oko za oko...
    Brate moj, znaš šta ti je činiti kada se oporaviš....
    Nema kukanja i čekanja sudske pravde u ovoj kvazi državi...
  • Dragana

    11.08.2021 17:55
    @Clark Kent
    U porodici imam 4 vozača sa 50, 28, 17 i 12 godina vožnje.
    Za sve te godine niko od njih ni jednom nije seo za volan a da je popio kap alkohola.
    Kako? Tako što su odrasli odgovorni ljudi koji imaju samokontrolu.
    A za sve ove ostale je i potrebna najstrožija kazna i osuđivanje okoline kad već nisu u stanju da kontrolišu primitivne nagone.
  • Nemanja

    11.08.2021 13:15
    @Nsadjanin

    Ajde razumem mentalni sklop nekoga ko tvrdi da Vranić nije izazvao nezgodu, iako jeste, jer si uvek kriv kad si pijan i voziš prebrzo. Međutim, treba baš baš biti bolesnik pa pričati o neustupanju prvenstva u Kisačkoj gde je počinioc vozio 160 u ulici s 2 trake - koliki debil treba da budeš da ne skapiraš da ga žrtve pri to brzini nisu mogle ni videti? Kad već moraš da postojiš među nama, nadam se da barem ne voziš.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika