Troje povređeno u udesu na autoputu kod Novog Sada, biciklista na nasipu kod čerevićke skele

Četiri osobe povređene su u dva udesa koja su se u poslednja 24 sata dogodila u Novom Sadu i okolini.
Troje povređeno u udesu na autoputu kod Novog Sada, biciklista na nasipu kod čerevićke skele
Foto: 021.rs
Prvi udes dogodio se u 9:17 na autoputu, isključenje Sever, gde su u udesu dva vozila povređene tri osobe. Kako je za 021.rs rekao portparol Hitne pomoći, dr Zoran Krulj, povređeni su muškarac star 68 godina i žena od 61 godine. Oni su zbrinuti na licu mesta i prevezeni u Klinički centar Vojvodine.
 
U ovom udesu je Hitna na licu mesta zbrinula i muškarca od 33 godine, ali nije bilo potrebe da bude prevezen u Urgentni centar, pa mu je ostavljen uput da se po potrebi javni na hirurgiju.
 
Drugi udes dogodio se u 14:57 časova, na nasipu kod čerevićke skele. Ovde je oboren biciklista od 68 godina. Hitna pomoć ga je zbrinula na licu mesta i prevezla na hirurgiju Urgentnog centra Kliničkog centra Vojvodine.

Teme

udes
  • Ns taxi

    16.08.2021 09:35
    Hitna taksira sve. A kakav uput ostavljaju... Urgentni je duzan da primi povrede bez uputa...a hitna radi samo hitne intervencije za sta ne treba uput... Ko je lud i ko se opet ugradjuje...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika