FOTO: Goreo kafić "Velvet" na Grbavici, materijalna šteta znatna

Veći požar izbio je oko 3:30 časova u kafiću "Velvet" u Puškinovoj ulici, na Grbavici, saznaje 021.rs.
FOTO: Goreo kafić "Velvet" na Grbavici, materijalna šteta znatna
Foto: 021.rs
Vatru koja je uglavnom zahvatila jednu od dve bašte kafića ugasili su novosadski vatrogasci koji su na teren izašli sa tri vozila. Za sada nisu poznati uzroci požara, mada su se pojavile spekulacije da je namerno izazvan.
 
Portparol Hitne pomoći, dr Zoran Krulj, kaže za 021.rs da su njihovu ekipu pozvali vatrogasci, ali da nije bilo povređenih.
 
 
Policija se za sada ne oglašava, ali poznato da je uviđaj završen. 
 
U samom lokalu koji se nalazi na uglu Puškinove i Alekse Šantića se mogu videti zaposleni koji rade na raščišćavanju bašte koja je potpuno izgorela, kao i prednjeg dela lokala, gde je popucalo staklo.
 
 
Prednji deo lokala je prekriven ceradom i kako reporter 021.rs javlja, iznutra se čuju radovi. Druga bašta kafića funkcioniše redovno.
 
 
U kafiću Velevetu za 021.rs za sada ništa nisu mogli da kažu o požaru, osim da je pričinjena znatna materijalna šteta. Sama stambena zgrada u okviru koje se nalazi kafić nije oštećena. 
 
 
Stanari okolnih zgrada požalili su se na gusti dim tokom intervencije koja je potrajala oko sat vremena.  
  • /

    17.08.2021 17:34
    /
    ne postoji izolacija koja moze utisati ove srpske decibele
  • Toza

    17.08.2021 09:48
    Zasto je objekat prekriven?
  • @Mirko

    16.08.2021 15:19
    ,zapravo nemirko-svemirko
    "..Da li komsijama osim buke smeta i priliv para u stambenu zajednicu?"

    Ej, matere ti jel to oćeš da kažeš da taj kafić daje neke pare u "stambenu zajednicu" štogod ti to značilo?? Ajd ne palamudi više leba ti "kulturnog".

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika