Produžen pritvor nasilnicima koji su brutalno isprebijali mladiće u Laze Telečkog

Trojici od osmorice mladića iz Šida koji se terete za tuču ispred ugostiteljskog objekta u centru Novog Sada produžen je pritvor na još mesec dana.
Produžen pritvor nasilnicima koji su brutalno isprebijali mladiće u Laze Telečkog
Foto: 021.rs
Oni se terete za nanošenje teških povreda momcima iz Vajske i Čuruga, dok je u istom incidentu još jedan mladić lakše povređen.
 
Više javno tužilaštvo podiglo je optužnicu protiv trojice momaka, ali ona još uvek nije potvrđena zbog osnovane sumnje da su počinili pokušaj ubistva, navodi Dnevnik.
 
Ostala petorica terete se za nasilničko ponašanje i braniće se sa slobode.
 
Tuča se dogodila 20. februara ove godine, a snimak sa jedne od nadzornih kamera na kojem se vidi brutalno prebijanje dospeo je u javnost.
 
Te večeri, jedan od povređenih mladića primljen je u Klinički centar Vojvodine sa ubodnim ranama u predelu grudnog koša, dok je drugi teško povređeni mladić primljen sa ubodnim ranama u predelu grudnog koša, ramena i povredama glave.
 
Dan nakon incidenta privedena su četiri učesnika u prebijanju, dok su u narednih nekoliko dana i ostala četvorica lišena slobode.
  • Piksi

    17.08.2021 14:34
    I sinoć je bila ozbiljna tuča
    Sinoć je isto bila ozbiljna tuča u Laze Telečkog, a iz nekog razloga mediji ne pišu o tome.
  • BoeserWolf

    17.08.2021 12:12
    @uvjek
    Ah da, ta prica o tome kako je nekada bilo casti a danas nista ne valja i kako ce vojni rok ispeglati sve probleme.
    Hajde sto nije tako, nego i da jeste, za to vase "casne" genracije snose odgovoronost kao roditelji i uzori novih generacija.

    P. S. pise se "uvijek" ali to vas ocigledno nisu ucili u JNA

  • Zovem se Stevo

    17.08.2021 11:31
    INAČE
    Ovo su Talibani.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika