Novosadsko i preduzeće iz Aranđelovca prevarili za dva miliona dinara

I.S. (54), N.H. (34) i M.M. (33), svi iz Beograda, uhapšeni su zbog prevare u obavljanju privredne delatnosti, dok se za jednim licem intenzivno traga.
Novosadsko i preduzeće iz Aranđelovca prevarili za dva miliona dinara
Foto: 021.rs
Sumnja se da su I.S. i N.H. lažnim prikazivanjem i prikrivanjem činjenica o likvidnosti preduzeća u kome su odgovorna lica, naveli vlasnike jednog novosadskog i jednog preduzeća iz Aranđelovca da im isporuče robu, dok su M.M. i još jedna osoba za kojom se traga, u više navrata preuzimali isporučenu robu i prodavali je na teritoriji Srbije znatno ispod tržšne cene i bez prateće dokumentacije. 
 
Osumnjičeni su na taj način pribavili protivpravnu imovinsku korist u iznosu od 2.292.407 dinara. 
 
Osumnjičenima je određeno zadržavavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Kraljevu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika