Tri osobe povređene u udesima u Novom Sadu

Tri osobe povređene su u udesima koji su se tokom jučerašnjeg dana dogodili u Novom Sadu i okolini.
Tri osobe povređene u udesima u Novom Sadu
Foto: 021.rs
Na ženu (66) naleteo je automobil dok je prelazila put u Veterniku kod Avia pumpe. Kako za 021.rs kaže portparol Hitne pomoći dr Zoran Krulj, ona je zbrinuta na licu mesta, nakon čega je prevezena u Urgentni centar na odeljenje hirurgije.
 
Oko 15 časova u Šekspirovoj ulici ispred broja 5, automobil je oborio biciklistkinju (54). Ekipa hitne pomoći izašla je na teren i zbrinula povređenu ženu, a potom je prevezla u UC Kliničkog centra Vojvodine na hirurgiju. 
 
Dva automobila sudarila su se sinoć u 1.40h, prilikom čega je povređen muškarac (31). Povređenom muškarcu je na licu mesta ukazana pomoć, nakon čega je prevezen na hirurgiju u Urgentnom centru Vojvodine. 

Teme

udesi

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika