Saobraćajna vikend hronika: Privedeni zbog pijane i nasilničke vožnje, u Novom Sadu 16 udesa

Jedna osoba je poginula, a tri su teško povređene u ukupno 25 udesa tokom vikenda na području Južnobačkog okruga.
Saobraćajna vikend hronika: Privedeni zbog pijane i nasilničke vožnje, u Novom Sadu 16 udesa
Foto: 021.rs
Bilo je i devetoro lakše povređenih putnika.
 
U tom intervalu se na području Novog Sada dogodilo 16 saobraćajnih nezgoda, u kojima je jedna osoba poginula, tri su zadobile teške, a sedam lakše telesne povrede.
 
Policijska uprava u Novom Sadu je za vikend na području Južnobačkog okruga otkrila i sankcionisala ukupno 564 prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima.
 
Na ovom području, iz saobraćaja su isključena 54 vozača i 10 vozila, a zadržano je devetoro vozača. Osmoro je zadržano zbog vožnje pod dejstvom alkohola, a jedan zbog sumnje da će nastaviti sa činjenjem prekršaja.
 
Među zadržanima zbog vožnje pod dejstvom alkohola, jedan vozač tereti se i za prekršaj nasilničke vožnje jer je vozio automobil sa više od dva promila alkohola u organizmu.
 
Svi zadržani vozači će, uz prekršajnu prijavu, biti privedeni nadležnom prekršajnom sudiji.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika