Mesec dana pritvora osumnjičenom za udes kod Rumenke u kojem je poginuo tinejdžer

Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Novom Sadu danas je odredio pritvor do 30 dana S. S. (19) iz Rumenke.
Mesec dana pritvora osumnjičenom za udes kod Rumenke u kojem je poginuo tinejdžer
Foto: 021.rs
On je vozač automobila osumnjičen za izazivanje saobraćajne nesreće u kojoj je život izgubio V. S. (17), a maloletnici P. D. (15) i N. M. (16), takođe Rumenčani, zadobili teže i lakše povrede.
 
Osumnjičenom je određen pritvor do 30 dana zbog mogućnosti da utiče na svedoke i zbog bojazni od ponavljanja krivičnog dela.
 
Osumnjičeni je prethodno zadržan od strane policije do 48 časova, a potom je doveden pred javnog tužioca radi saslušanja zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo teško protiv bezbednosti javnog saobraćaja. Za to krivično delo zaprećena je kazna zatvora od dve do 12 godina.
 
Do udesa je došlo u noći između subote i nedelje, oko jedan sat posle ponoći, na putu između Rumenke i Kisača, kada je automobil sleteo sa mosta u kanal. Sumnja se da je S. S. iz Rumenke izgubio kontrolu nad automobilom "folksvagen", skrenuo s puta i upao u kanal DTD. 
 
Sa njim se u vozilu nalazio sedamnaestogodinjak koji je poginuo, kao i dvojica maloletnika koji su povređeni.
 
Prema nezvaničnim informacijama, za sedamnaestogodinjakom se tragalo nakon nesreće, a njegovo telo je pronađeno tokom prepodneva. Kako se pretpostavlja, on je ispao iz automobila prilikom udesa.

Teme

udes
  • G pen

    24.08.2021 06:04
    Ovaj kanda nema tatu clana...
  • bane

    23.08.2021 21:21
    a kazna kafani u kojoj su cugali klinci?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika