Motociklista oborio desetogodišnju devojčicu kod Umetničke škole

Četiri osobe, među kojima je i desetogodišnja devojčica, povređene su u udesima koji su se dogodili u Novom Sadu, u četvrtak.
Motociklista oborio desetogodišnju devojčicu kod Umetničke škole
Foto: 021.rs
U sudaru dva automobila, oko 6:30 časova, na uglu Bulevara Slobodana Jovanovića i Bulevara vojvode Stepe povređen je četrdesetsedmogodišnji muškarac. Kako za 021.rs kaže portparol Hitne pomoći dr Zoran Krulj, povređeni muškarac je zbrinut na licu mesta i prevezen na odeljenje hirurgije u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine. 
 
Desetogodišnja devojčica povređena je u 17:40 časova kada je na nju naleteo motociklista u Ulici Janka Veselinovića kod Škole za dizajn "Bogdan Šuput". Dr Zoran Krulj kaže za 021.rs da je devojčica zbrinuta na licu mesta i potom prevezena Institut za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine, na odeljenje hirurgije. 

Teme

udesi
  • Viktor

    27.08.2021 09:22
    Razocaran sam zbog motoriste, pa gledaj gde ides i uspori ako ima dece.
  • Ја сам

    27.08.2021 08:46
    Ta raskrsnica u Janka Veselinovića i Ilije Birčanina godinama VAPI za semaforom, skoro svakodnevno se dešava neka saobraćajka. Kao i na Novom Naselju kod crkve, taj nesinhronizovani semafor, svaki drugi dan saobraćajka ... užas blagi

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika