Terenac izleteo iz kružnog toka na ulazu u Novi Sad, dvoje mladih povređeno

Dve osobe su povređene jutros, oko 4:30 časova, prilikom izletanja automobila iz kružnog toga, na Putu Šajkaškog odreda, u blizini Avia pumpe.
Terenac izleteo iz kružnog toka na ulazu u Novi Sad, dvoje mladih povređeno
Foto: 021.rs
Beli terenac je ušao u kružni tok, udario banderu i potom se prevrnuo. 
 
Kako za 021.rs kaže portparol Hitne pomoć dr Zoran Krulj, povređeni su dvadesetpetogodišnji mladić i dvadesetšestogodišnja devojka. 
 
Oni su nakon inicijalnog zbrinjavanja prevezeni na odeljenje hirugije Urgentnog centra. 
 
U terencu je bio i jedan tridesetdevetogodišnji muškarac koji je pregledan na licu mesta, ali nije imao povrede koje zahtevaju zbrinjavanje, te je dobio uput da se javi lekaru ukoliko oseti tegobe. 
  • Tito

    28.08.2021 20:07
    Ala smo narod....
    O cemu vi raspravljate?Koja su koja kola.Prosli vikend u Rumenci poginuo mlad decko,dvojica maloletnika tesko povredena!!Sve zbog bahate voznje.Ocekivao sam zestok odgovor saobracajaca,tj.merenje brzine,kad ono prc.Nema ih i dalje nigde a juri se sve vise....
  • semtex

    27.08.2021 22:26
    @hemodroid
    Sta nebi bilo malo?6 traka ko na slaviji da stave
  • @Kredo

    27.08.2021 14:06
    Zaboravio si tatu svih terenaca :
    Mercedes G

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika