Muškarac poginuo prilikom izletanja automobila sa puta Futog - Begeč

Tridesetdvogodišnji muškarac poginuo je sinoć nakon izletanja automobila sa puta Futog - Begeč, saznaje 021.rs.
Muškarac poginuo prilikom izletanja automobila sa puta Futog - Begeč
Foto: 021.rs
Portparol Hitne pomoći, doktor Zoran Krulj, kaže za 021.rs da je njihova ekipa po pozivu policije izašla na teren u dva časa posle ponoći i na licu mesta mogla samo da konstatuje smrt muškarca.
 
Prema nezvaničnim informacijama, muškarac je poginuo nakon što je krećući se iz pravca Futoga ka Begeču, na izlazu iz naseljenog mesta, izleteo vozilom sa puta.
 
Policija je obavila uviđaj i više informacija se očekuje u saopštenju MUP-a.
  • komšija

    07.09.2021 08:23
    Vozim tu deonicu svakodnevno,baš između Futoga i Begeča bar jednom dnevno imam situaciju da moram naglo da kočim jer imam magarca koji uleće u makaze ali svaki dan minimum jednom !!!
    Futog,Begeč nikad nema prisutne saobraćajne policije,kakva se vožnja viđa između ta dva mesta i u samim mestima pravo je čudo što nema više saobraćajnih nesreća...kroz Begeč glavnim putem kad voziš 50km/h da te izguraju sa puta od ablendovanja,sviranja,nasrtanja spor si ometaš ih,a nikad ali nikad nema ni radar ni kontrola saobraćaja... da se policija ušteka na ulazu u Begeč iz pravca BP do podne bi napravili više kazni nego ostatak Vojvodine garantujem što od prebrze vožnje do samog kružnog toka i posle što zbog ne poštovanja osnovnih pravila i bezbednosti saobraćaja !

  • Branislav

    06.09.2021 20:53
    Dobar covek
    Neka mu je laka crna zemlja , bio je dobar covek.
  • Banderaš

    06.09.2021 09:20
    Ološ
    Da je vozio propisanom brzinom ništa mu se ne bi desilo na tom putu,ali balkanski stručnjaci sve bolje znaju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika