Tužilaštvo: Ubice Uroša Stefanovića još nisu uhapšene, za njima se intenzivno traga

Zbog ubistva u četvrtak uveče na Detelinari još niko nije uhapšen i za osumnjičenima se traga, saopštilo je Više javno tužilaštvo u Novom Sadu.
Tužilaštvo: Ubice Uroša Stefanovića još nisu uhapšene, za njima se intenzivno traga
Foto: 021.rs
Navode da je, kao što je u saopštenju MUP-a rečeno, zajedničkim radom rasvetljeno ubistvo Uroša Stefanovića i ranjavanje Gorana Kovačevića, te se za neposrednim izvršiocima intenzivno traga.
 
"Uzeti su tragovi sa lica mesta, čija veštačenja su dala rezultate. Osim toga, obavljen je pretres više objekata, a Osnovno javno tužilaštvo u Novom Sadu odobrilo je zadržavanje pojedinih osoba zbog sumnje da su počinili krivična dela iz nadležnosti tog tužilaštva", navodi se u saopštenju Višeg javnog tužilaštva. 
 
Dodaje se da tužilaštvo, u saradnji sa drugim državnim organima, nastavlja rad na ovom slučaju.
 
Podsećamo da je MUP juče saopštio da je policija rasvetlila ubistvo koje se u četvrtak uveče dogodilo u Novom Sadu i da je, u opsežnoj akciji sprovedenoj na teritoriji Novog Sada, u saradnji sa javnim tužilaštvom, policija uhapsila 13 osoba i zaplenila narkotike, oružje, municiju, osam vozila i 50 hiljada evra.  
 
"Svim građanima Novog Sada i Srbije čestitam ovakvu policiju i ovakvo tužilaštvo. Mi smo bezbedna zemlja", poručio je  ministar Aleksandar Vulin.
 
Da je ovo ubistvo, koje se desilo 2. septembra, rasvetljeno, prvi je saopštio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, gostujući juče ujutru na TV Prva.
 
"Razotkrili su ubistvo u Novom Sadu. Za dan su pronašli DNK, sve trojice. Interesantno je videti ko su lica koja su učestvovala", rekao je Vučić.
 
Podsetimo, pucnjava na Detelinari, u Cankarevoj ulici ispred broja osam, dogodila se u četvrtak oko 21:30h, a ubijen je Uroš Stefanović (27). 
 
Ranjen je Goran Kovačević Goranac, čiji je Stefanović bio telohranitelj. Kovačević je odranije poznat policiji.
 
U toku večeri policija je pronašla izrešetani automobil na izlazu iz Novog Sada, kod Kanala DTD, u pravcu Rumenke.
  • Imre

    08.09.2021 13:54
    Moz da bidne al nezna se kace
    Bice uhapseni u subotu iza one > tamo.
  • Samaricanin

    07.09.2021 12:52
    Debeli dobrica
    Zna cela vojvodina ko je Goranac i pod cijom kapom radi, policija je iskorostila ovo da pohapsi skoro sve bitnije “glave” u NS ,klasicno sklanjanje konkurencije sa ulice pod pokroviteljstvom SNS policije…oce li odgovarati ovi sto su uzvratili vatru, a da oni imaju znacke zaboravih…
  • Anarhija

    07.09.2021 12:14
    Anarhija
    Ima li ko sposoban da vodi policiju u NS? Ili sve treba da rade Beogradjani?! Rasturili ste sve sto ste mogli!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika