FOTO: Žena povređena u sudaru taksija i automobila na Bulevaru oslobođenja

Jedna osoba je povređena u sudaru taksija i putničkog automobila na uglu Bulevara oslobođenja i Braće Ribnikar.
FOTO: Žena povređena u sudaru taksija i automobila na Bulevaru oslobođenja
Foto: 021.rs
Do udesa je došlo u 8:30h, a ekipa Hitne pomoći izašla je na lice mesta u roku od nekoliko minuta.
 
Portparol Hitne pomoći, dr Zoran Krulj, kaže za 021.rs da je u udesu povređena žena, nepoznatog godišta. Ona je zbrinuta na licu mesta i prevezena na odeljenje hirurgije Urgentnog centra Kliničkog centra Vojvodine. 
 
Dr Krulj kaže da su na mestu udesa pregledana i dva muškarca, ali da nisu pretrpeli povrede, te da im je samo ostavljen uput za Urgentni centar ukoliko bude potrebe da budu naknadno zbrinuti.

Teme

udes
  • Dell boy

    10.09.2021 14:49
    Taksi
    Većina taksista su korektni vozači a ima bahatih brdjana bože sačuvaj.
  • @Predsednik

    10.09.2021 12:33
    Uveravam te da i kad bi bila taksistkinja, npr. davala bih žmigavac pri svakom skretanju, i to pre nego što već skrenem. Dajem zmigavac i kad skrećem na potpuno praznom parkingu, to je deo upravljanja vozilom.
    Jel umeš da mi objasniš kakav je problem vozačima, a posebno taksistima da daju žmigavac? Jel se to nešto štede komande, ili je neki kul fazon kad ne koristiš pokazivače menjanja pravca?
    I zašto taksisti misle da je ok da se zaustave na 2 metra od raskrsnice, kad je to najstrožije zakonom zabranjeno jer je vrlo opasno?
  • Mark

    09.09.2021 22:46
    @ Predsednik
    Bi sigurno drugacije govorili, jer je vecina takstista najgora sorta vozaca u Novom Sadu. A kako to vec po starom dobrom obicaju u naseg naroda ide "ne mogu ja da budem kriv za svoje probleme!"

    Tako da bi moralo biti da da je neko drugi kriv...
    Kao sto rekoh saobracajne kulture inobrazovanja fali.
    Pesaci koji na zeleno preskacu preko auto koji je zapoceo uslovno skretanje i isti ti vozaci koji sviraju i j**u mater pesaku koji je zaostao na pesackom u momenru kada se njemu upalilo zeleno pa bi najradije presao preko njega...

    "Nije milosevic kriv, mi smo govna" old but gold :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika