Troje povređeno u udesima u Novom Sadu: Izletanje s puta, pad s bicikla, sudar

Tri osobe su povređene u udesima na teritoriji Novog Sada u protekla 24 sata.
Troje povređeno u udesima u Novom Sadu: Izletanje s puta, pad s bicikla, sudar
Foto: 021.rs
Portparol Hitne pomoći dr Zoran Krulj kaže za 021.rs da su njihove ekipe imale tri intervencije zbog nezgoda u saobraćaju.
 
Prva intervencija je bila u 08:30 časova, na uglu Bulevara oslobođenja i Braće Ribnikar. U sudaru taksija i automobila povređena je jedna žena. 
 
Na licu mesta su pregledana i dva muškarca, ali nisu imali povrede, pa im je ostavljen uput za Urgentni centar. 
 
Hitna je intervenisala i oko 16:30 časova na Iriškom Vencu, na putu ka Rumi, gde je jedno vozilo izletelo sa puta. U nezgodi je povređen tridesetdevetogodišnji muškarac star koji je nakon zbrinjavanja na licu mesta prevezen je u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodina.
 
Hitna pomoć je intervenisala i sinoć na uglu Cara Lazara i Cara Dušana, zbog pada sa bicikla. Biciklista je nakon zbrinjavanja na licu mesta prevezen u Urgentni centar.

Teme

udes
  • Bahati bizMismen

    10.09.2021 11:51
    Vest ce biti kad jedan dan ne bude udesa.
  • no name

    10.09.2021 10:59
    svaki dan nesto....neverovatno bolje da poginemo nego da se cuvamo

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika