FOTO: Sudar u centru Novog Sada, vozač pobegao sa lica mesta, povređen mladić

Vozač automobila bosanskohercegovačkih tablica pobegao je nakon udesa koji se dogodio u centru Novog Sada, kada je došlo do sudara sa motorom.
FOTO: Sudar u centru Novog Sada, vozač pobegao sa lica mesta, povređen mladić
Foto: 021.rs
Incident se dogodio oko 11:40 časova, na uglu Vuka Karadžića i Vojvode Bojovića.
 
Po rečima portparola Hitne pomoći dr Zorana Krulja, njihova ekipa je prevezla sedamnaestogodišnjeg mladića na Dečiju hirurgiju.
 
Po rečima očevidaca na motoru su se nalazile dve osobe. Očevici nezgode su za 021.rs da se nezgoda dogodila kada je automobila koji se kretao Ulicom vojvode Bojovića ka Žitnom trgu, udario u motor koji je izlazio iz Ulice Vuka Karadžića. 
 
"Sve se dogodilo veoma brzo, čuo se udarac i lomljenje. Pogledao sam ka raskrsnici i video skuter, dvojicu mladića i automobil sa tablicama iz Bosne i Hercegovine kako odlazi. Ljudi koji su bili pored su pritrčali da pomognu, a ubrzo je stigla i Hitna pomoć", kaže svedok nezgode. 
 
Nakon intervencije Hitne pomoći na licu mesta su ostali vatrogasci iz obližnje Vatrogasne stanice, koji su obezbeđivali mesto nezgode dok nisu došli policajci da obave uviđaj.
 

Teme

udes
  • Ш

    13.09.2021 10:11
    Krivi smo mi!
  • Pogledajte

    12.09.2021 17:03
    Sebe
    Jako ruzni komentari na racun gradjana BiH, da li je na svakom sudaru u ovom gradu kriv bosanac? Sta je sa ostalih 10+ sudara ovog leta?
  • dj

    10.09.2021 22:13
    Je l' bosanac bio i na Petrovaradinu, ubio djevojku pa pobjegao? Dovodi li se u pitanje?

    Koje ste vi šlajmare...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika