FOTO: Pešak teško povređen u udesu na Bulevaru oslobođenja

Četiri osobe, od kojih jedna teško, povređene su u udesu na Bulevaru oslobođenja u blizini Aleksandrove zgrade.
FOTO: Pešak teško povređen u udesu na Bulevaru oslobođenja
Foto: 021.rs
Portparol Hitne pomoći dr Zoran Krulj za 021.rs kaže da je jedan muškarac, nepoznatog identiteta i godišta teško povređen. On je nakon inicijalnog zbrinjavanja prevezen u Urgentni centar na reanimaciju.
 
Povređene su i tri ženske osobe. One su nakon zbrinjavanja na licu mesta prevezene u svesnom stanju u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine. 
 
 
Kako je javio reporter 021.rs sa lica mesta, automobil je udario pešaka koji je pretrčavao ulicu van pešačkog prelaza, a u pokušaju da izbegne da udari pešaka naleteo i na nekoliko parkiranih automobila.
 
Udes se desio oko pola četiri na Bulevaru oslobođenja, u blizini broja 48.

Teme

udes
  • Nenad

    12.01.2022 18:07
    Tuga
    Pesak,koga je udario auto je preminuo 07. 01 2022...
  • Boka

    16.09.2021 14:45
    sve ludo i bahato
    @biciklista, tebi da poručim da jedva čekam da padne sneg da tebe i tebi slične ne srećem po ulicama i bulevarima, ni vas ni ove što lete bez krila na onoj letelici zvanoj trotinet! Vama i njima bih uvela posebne mere, a pešacima koji prelaze put kao krave po Indiji želim ograde kao u Bg, ili neka se vrate u selo svoje i na livade, tamo nema ni koze, a kamoli saobraćaja i svima dobro.
  • Niko

    15.09.2021 11:28
    prelaz
    Mislite da je pešački rešenje? pa i na pešačkom udaraju pešake. Rešenje je ipak da se vratite u detinjstvo i onome što su vas , a bogme i mene učili roditelji, prvo pogledaš levo pa desno pa ako nema kola pređeš ulicu, pa makar to bio i pešački pa i zeleno svetlo. Ako se sam čuvaš i bog te čuva

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika