Vozilo završilo na krovu u udesu u Jovana Subotića, dva sudara u dva minuta na Čeneju

U pet udesa koji su se tokom jučerašnjeg dana dogodili u Novom Sadu i okolini povređeno je pet osoba, a pregledano još sedam koji nisu prevezeni u Urgentni centar.
Vozilo završilo na krovu u udesu u Jovana Subotića, dva sudara u dva minuta na Čeneju
Foto: 021.rs
Prvi udes dogodio se devet minuta nakon podneva kada je automobil naleteo na devojku (21) koja je prelazila Ulicu Đorđa Zličića ispred broja 36. Kako za 021.rs kaže portparol Hitne pomoći, dr Zoran Krulj, povređena devojka je zbrinuta na licu mesta i prevezena na odeljenje hirurgije Urgentnog centra Kliničkog centra Vojvodine. 
 
Dva vozila su se sudarila oko 12.30 časova na uglu Miše Dimitrijevića i Gogoljeve. Pregledana su dva muškarca, jedan star 53, drugi 56 godina. Oni su zbrinuti na licu mesta i ostavljeni su im uputi za slučaj potrebe pregleda u Urgentnom centru. 
 
U roku od dva minuta došlo je do dva udesa na Čeneju, posle nadvožnjaka na putu ka Institutu za ratarstvo.
 
Prvo se sudarilo četiri automobila u 14:33h. Ekipa Hitne pomoći pregledala je pet osobe i sve one su negirale povrede. Kako dr Krulj kaže za naš portal, 200 metara dalje od mesta prve nezgode, verovatno zbog gužve koja je nastala usled prvog udesa, sudarila su se dva automobila. U ovom udesu koji se dogodio u 14:35 časova povređena je žena (73), koja je zbrinuta na licu mesta i prevezena na hirurgiju u Urgentnom centru. 
 
Tri osobe su povređene u udesu koji se dogodio u 3:10 posle ponoći kada su se dva vozila, od kojih je jedan taksi, sudarila na uglu Jovana Subotića i Svetozara Miletića. Povređeni muškarac (62), devojka (24) i mladić (24) prevezeni su u Urgentni centar na odeljenje hirurgije.
 
Nije još poznato kako je tačno došlo do udesa, ali prema rečima svedoka, od siline udarca taksi se prevrnuo na krov i potpuno je uništen. Jutros su na licu mesta mogli da se vide ostaci automobila i to da na ovoj raskrsnici nedostaje jedan semafor. 

Teme

udesi
  • MonteDushano

    15.09.2021 21:19
    Haos od pešaka na ulicama i vozila na trotoaru. Eto. Svima se j*be.
  • Djordje

    15.09.2021 12:56
    Semafor
    Očigledno je da semafor na uglu Jovana Subotića i Miletićeve ne treba nikad da bude isključen. Ovo nije prva nesreća koja se desila zato što je vozač u Miletićevoj bio ubeđen da je imao pravo prvenstva, a nije. Saobraćajni znaci govore upravo suprotno.
  • /

    15.09.2021 12:45
    /
    a ako ga je prevrnuo onaj koji ga je udario znaci da je vozio mnogo brze od dozvoljene brzine

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika