Predao se jedan od osumnjičenih za ubistvo Stefanovića i ranjavanje Goranca

Policiji se u sredu predao D. J, jedan od osumnjičenih za ubistvo Uroša Stefanovića i ranjavanje Gorana Kovačevića Goranca, 2. septembra, na Detelinari.
Predao se jedan od osumnjičenih za ubistvo Stefanovića i ranjavanje Goranca
Foto: 021.rs

Informacija o Daliboru Bogdanoviću Boći, za kojim je takođe raspisana poternica, za sada nema.

Vest da se osumnjičeni D. J. predao policiji objavili su najpre beogradski mediji. Iz tužilaštva ili policije nema zvanične potvrde ove informacije. 

Dvadesetsedmogodišnji Uroš Stefanović ubijen je kada je sa Kovačevićem, koji je bio telohranitelj, ušao u pasaž u Cankarevoj ulici, i tada je za njima uleteo automobil marke "pežo", gde je bio bar jedan napadač koji je pucao na njih. Stefanović je preminuo na licu mesta, dok je Kovačević ranjen u ruku.
 
Za D. J. i Bogdanovićem je 7. septembra raspisana poternica. Tužilaštvo je potvrdilo da je uz poternicu predloženo i određivanje pritvora za obojicu osumnjičenih za krivično delo teško ubistvo i krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.
 
Podsetimo, MUP je tri dana posle ubistva na Detelinari saopštio da je rasvetljeno ubistvo u Novom Sadu, te da je u opsežnoj policijskoj akciji privedeno 13 osoba, ne davajući nikakve detalje o privedenima, kao ni za šta se oni tačno terete. 
 
Dan nakon saopštenja MUP-a, oglasilo se i tužilaštvo u Novom Sadu, navodeći da osumnjičeni za ubistvo Uroša Stefanovića i pokušaj ubistva Goranca, nisu uhapšeni, te da se za njima traga. 
 
Nakon nekoliko dana se u javnosti pojavila informacija da se traga za Bogdanovićem, što je potvrdilo i tužilaštvo, navodeći da je poternica raspisana za njima i za D. J.
 
Osumnjičeni Bogdanović je pre dve godine teško ranjen kada mu je podmetnut eksploziv ispod sedišta džipa i od ranije je poznat policiji, a u zgradi u kojoj se nalazio ove godine je bio pronađen eksploziv. Bogdanovića su četiri puta pokušali da likvidiraju. 
  • MARADONA

    18.09.2021 19:05
    Slucajno sam Maradona
    E ovako bi ja objasnio situaciju. Nisu se sudarila dva pitbulla, vec dve seoske dzukele iz istog dvorista. Dva avlianera, dva buzdovana i neznalice, koje nemaju kapacitet za ove stvari. Zadnjih dve godine nih dvojica svedoce samo da motka ima dva kraja !
  • mikra

    18.09.2021 06:01
    hmm
    Tesko da jeDanijel prodao nekoga i zato se predao, uostalom zena mu je advokat. I jako mi je cudno sto je on u ovakoj prici , jer momak je skroz korektan i normalan.
    Drz se Mrvice.
  • MonteDushano

    16.09.2021 14:38
    Za ovu vest je prva saznala srpska prestonica? Veoma zanimljivo. Posle više nisam čitao dalje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika