FOTO: Hitna pomoć prevozila pacijenta, pa se sudarila na Bulevaru Evrope, povređen muškarac

Jedna osoba je povređena u sudaru vozila Hitne pomoći i automobila marke "mercedes", koja se dogodila na raskrsnici Bulevara Evrope, Hadži Ruvimove i Raše Radujkova, jutros oko osam časova.
FOTO: Hitna pomoć prevozila pacijenta, pa se sudarila na Bulevaru Evrope, povređen muškarac
Foto: 021.rs
Portparol Hitne pomoći doktor Zoran Krulj kaže 021.rs da je povređen sedamdsetsedmogodišnji muškarac, koji je u svesnom stanju prevezen u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine.
 
U novosadskoj Hitnoj pomoći za 021.rs navode da u udesu nije učestvovalo njihovo vozilo, već kombi kolega iz Bečeja, koji su prevozili pacijenta u KCV. 
 
Zbog nezgode na uglu Bulevara Evrope i Hadži Ruvimove došlo je do stvaranja saobraćajne gužve, a policija je obavila uviđaj.
 

Teme

udes
  • Iva

    14.12.2021 18:48
    Zakon
    Vozila pod rotacijom hitna pomoc ili vatrogasna nemami prava da prodju kroz crveno svetlo,zalpavo imaju samo u koliko ne ugrožavaju druge ucesnike kojima je SEMAFOROM dozvoljen prolaz.
    Na semaforu crveno je za hitnu pomoc kao znak sa obrnutim trouglom! Mogu proci ali da propustee one kojima je prolaz dozvoljen,zbog situacija i cestih udesa vozila pod rotacijom, i obicnih vozila,cesto hitna pomoc rusi bezbednost iz razloga sto su i stanju da preseku put i to 10metara ispred mene,kako bi spasili nekog,a da uz to spasavanje mozda ubiju nekog usput,pricam iz svog iskustva,jer sam zrtva takvog udesa.
    Dakle mogu proci kroz crveno ali se.moraju zaustaviti pred ulazak u raskrsnicu i da razmisle i procene!
  • Detelinara

    21.09.2021 22:01
    @Gramzi - Bagins
    Druže brkaš šta su vozila sa prvenstvom prolaza i šta su vozila pod pratnjom.
  • Jony

    21.09.2021 14:24
    Cab man
    Ajde to strucnjaci uradite I nepropusti policiju I hitnu pomoc u new yorku ima da popijes kaznu ticket da će ti usi da se puse i zuje .
    koji normalan čovek neće se pomeriti ako znaš da unutra čovek umire možda i broji zadnje sekunde u životu ovi što pišu ovde izgleda misle da će sami otrcati kod lekara kad ih neka budala spici i skrsi u autu da treba da seku auto da bi te izvukli....itd

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika