Sloba Snajper zbog otmice u pritvoru do 30 dana

Slobodanu Milutinoviću Snajperu određen je pritvor do 30 dana zbog sumnje na otmicu, saopštio je Viši sud u Novom Sadu.
Milutinović je prethodno priveden u nedelju uveče, kako su preneli mediji, zbog sumnje da je napao žensku osobu u iznajmljenom stanu na Podbari.

Viši sud je saopštio da se pritvor određuje zbog mogućnosti da osumnjičeni ometa postupak i utiče na svedoke. 
 
"Osumnjičenom Slobodanu Milutinoviću 'Slobi Snajperu', zbog postojanja sumnje da je izvršio krivično delo otmica, sudija za prethodni postupak Višeg suda u Novom Sadu odredio je pritvor do 30 dana iz razloga postojanja okolnosti koje ukazuju na mogućnost da će osumnjičeni ometati postupak uticajem na iskaze svedoka koji bi trebalo da budu saslušani u krivičnom postupku i zbog okolnosti koje ukazuju da bi osumnjičeni mogao da ponovi krivično delo", naveli su u sudu.
 
Snajper je ranije priveden i u okviru policijske akcije nakon ubistva Uroša Stefanovića i ranjavanja Gorana Kovačevića Goranca. Sumnjiči se da je počinio krivično delo nedozvoljene proizvodnje, držanja, nošenja i prometa oružja i eksplozivnih materija.
 
Prethodno je Milutinović uhapšen na Jahorini u martu ove godine, što je on opisao kao "sportski ribolov - uhvati, slikaj, pusti". 
 
Nakon tog incidenta Milutinović se povukao iz Upravnog odbora Fudbalskog kluba Vojvodina. Milutinović je i dalje direktor novosadskog prvoligaša Kabela.
  • MonteDushano

    22.09.2021 10:40
    Ono kad miran grad postade kriminalna meka.
  • Sandra

    22.09.2021 06:28
    Pa da li to i ovog puštaju niz vodu? Obavio je šta je trebao za glavonje, postao malo bahatiji za svoj groš, ne državni, pa ga se sad odriču.
  • Wwe

    22.09.2021 00:04
    I opet na kraju pojeo vuk magarca! Smesno!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika