Meštanin Stepanovićeva pijan vozio automobil

Novosadska policija je zadržala jednog meštanina Stepanovićeva zbog vožnje pod uticajem alkohola.
Meštanin Stepanovićeva pijan vozio automobil
Foto: 021.rs
U saopštenju policije se navodi da je on jedan od četiri vozača koji su u proteklih 24 sata zadržani zbog saobraćajnog prekršaja, dvojica zbog vožnje pod uticajem alkohola, a dvojica zbog sumnje da će nastaviti sa činjenjem prekršaja. 
 
Ovaj stanovnik Stepanovićeva se tereti za prekršaj nasilničke vožnje, jer je vozio automobil sa više od dva promila alkohola u organizmu. 
 
Zadržani vozači će, uz prekršajnu prijavu, biti privedeni nadležnom prekršajnom sudiji.
 
Policija je navela i da se u protekla 24 sata, na području Južnobačkog okruga, dogodilo 17 saobraćajnih nezgoda, u kojima je jedna osoba teško, a sedam lakše povređeno. 
 
U tom intervalu, na području Novog Sada, dogodilo se sedam saobraćajnih nezgoda, u kojima su dva lica zadobila lake telesne povrede.
 
Policijska uprava u Novom Sadu je 22. septembra, na području Južnobačkog okruga, otkrila i sankcionisala ukupno 467 saobraćajnih prekršaja.
  • Clutch

    23.09.2021 13:36
    Kakva...
    ...spektakularna vest!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika