Tri udesa u Novom Sadu, među povređenima dvojica biciklista

Tri osobe, među kojima su dvojica biciklisti, povređene su u tri udesa proteklog dana na ulicama Novog Sada.
Tri udesa u Novom Sadu, među povređenima dvojica biciklista
Foto: 021.rs
Prema rečima portparola novosadske Hitne pomoći, dr Zorana Krulja, lekarska ekipa intervenisala je nešto pre osam sati na uglu Kornelija Stankovića i Filipa Filipovića i zbrinula povređenog biciklistu.
 
Ovaj 43-godišnji muškarac zbrinut je na licu mesta i potom prevezen u Urgentni centar.
 
U sudaru dva vozila nešto posle 10:30 časova na uglu Bulevara kneza Miloša i Novosadskog puta povređena je 62-godišnja žena. Nakon zbrinjavanja na licu mesta povređena putnica prevezena je u Urgentni centar.
 
Tridesetpetogodišnji biciklista povređen je u udesu do kog je došlo oko 19 časova u Svetozara Markovića Toze 19. Povređeni muškarac zbrinut je na licu mesta i, dodaje dr Krulj, takođe prevezen na dalje zbrinjavanje u Urgentni centar.
  • Bojan

    29.09.2021 13:04
    @Vasa

    Poželjno je i da naučiš kako se prevozno sredstvo zove.
  • Vasa

    28.09.2021 19:10
    Sudeći po onome što vidim na ulicama i čitam na ovom portalu bicikli nije više prevozno sredstvo nego "statement": ja sam urban čovek 21. veka, ekološki sam svestan, brinem o svom zdravlju, probijam se vešto i brzo kroz saobraćajnu gužvu za razliku od kilavih pešaka i vozača koji zagadjuju okolinu, drežde na semaforima i kolju se za parking. Da bi bili civilizovani nije dovoljno samo "nabaciti imidž" - treba voziti bicikli obzirno i u skladu sa propisima.
  • Bojan

    28.09.2021 14:26
    @Toza

    Super, meni modrica i iskrivljen točak, a tebi 200 soma odštete!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika