Automobili izgoreli u Stražilovskoj pripadaju devojci za čiju se otmicu sumnjiči Sloba Snajper

Dva automobila koja su sinoć izgorela u Stražilovskoj ulici pripadali su porodici U. J, devojci za čiju se otmicu sumnjiči Slobodan Milutinović Snajper, saznaje 021.rs.
Automobili izgoreli u Stražilovskoj pripadaju devojci za čiju se otmicu sumnjiči Sloba Snajper
Foto: 021.rs

Prema saznanjima 021.rs, policija paljevinu povezuje sa ovim slučajem i smatra ga vrstom pritiska na U. J. koja bi u petak trebalo da da izjavu u tužilaštvu.

Prema informacijama 021.rs, požar na BMW X5 i Mercedes A klase, koji su koristili U. J. i njen otac, podmetnuo je nepoznati mladić kojeg su snimile kamere sa obližnjih zgrada i policija intenzivno traga za njim. 

Podsetimo, pre nepunih mesec dana policija je uhapsila Slobodana Milutinovića Snajpera zbog sumnje da je fizički napao žensku osobu, u iznajmljenom stanu na Podbari, a posle nekoliko dana tužilaštvo je saopštilo da se tereti za otmicu i 21. septembra mu je određen pritvor do 30 dana. 
 
Novosađanka U. J. je dobila status zaštićenog svedoka, a u ispovesti koju je žrtva dala Blicu opisala je šta se dogodilo. 
 
Inače, Slobodan Milutinović Snajper se poslednjih meseci više puta pojavljuje u vestima iz crne hronike.
 
On je u avgustu priveden u okviru policijske akcije nakon ubistva Uroša Stefanovića i ranjavanja Gorana Kovačevića Goranca. Sumnjiči se da je počinio krivično delo nedozvoljene proizvodnje, držanja, nošenja i prometa oružja i eksplozivnih materija.
 
Prethodno je Milutinović uhapšen na Jahorini u martu ove godine, što je on opisao kao "sportski ribolov - uhvati, slikaj, pusti". Nakon tog incidenta, Milutinović se povukao iz Upravnog odbora Fudbalskog kluba Vojvodina. Milutinović je i dalje direktor novosadskog prvoligaša Kabela.
  • Milos Popovic

    11.10.2021 14:01
    Sabac
    U narodu su se oduvek zvale: Kukavice...u mraku...sa kacigama...maramama...kapicama...u grupama nocu i pobegnu. Sve su to jajare.
  • posteni1

    09.10.2021 00:04
    Jel to onaj sa XXX i ZZZ tablicama?
  • Zloheb

    07.10.2021 21:31
    Može mu se
    Ako ga je kupio, može i da ga zapali.
    Naročito ako nije odrađen.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika