VIDEO: Pogledajte trenutak kad je muškarac u kapuljači zapalio dva automobila u Stražilovskoj

Snimci sa nadzornih kamera u Stražilovskoj ulici uhvatili su, za sada, nepoznatog muškarca koji je u sredu kasno uveče zapalio dva vozila u Stražilovskoj.

Kako se vidi na snimku do kog je došao portal 021.rs, počinilac je nešto pre 00:30 časova prišao vozilima i sakrio se u ulaz broj 33. 

Sačekao je da prođu prolaznici, izvadio benzin, polio vozila i zapalio ih, pobegavši s lica mesta.

 
 
 
Kako saznajemo, vozila pripadaju porodici U. J, devojci za čiju se nedavnu otmicu sumnjiči Slobodan Milutinović zvani Sloba Snajper, kog je policija uhapsila nakon što ju je fizički napao.
 
Novosađanka U. J. je dobila status zaštićenog svedoka, a trebalo bi da svedoči u tužilaštvu protiv njega ovog petka.

Komentari 124

  • Sloba

    25.01.2022 21:47
    Rotkvarac
    Jel nađen taj baja u kapuljači ?
  • Sloba

    25.01.2022 21:43
    Rotkvarac
    Jel nađen taj baja u kapuljači ?
  • @@Svi (ni)su isti

    11.10.2021 14:48
    Jedino što je bukvalno i evidentno, koliko god ranije zvučalo nemoguće, je da biste vi bili sto puta gori od ovih sada te da mogu samo Svevišnjem zahvaliti što niste i što nećete se takvi naći u polugama vlasti. Ej, na "pijacama, ulicama, buvljacima i kafanama" tražiti hiljade ljudi da postanu bezbednosne i pravosudne službe i to sve za par dana! Vi ste potpuno ludi i u potpunosti ste izgubili vezu sa stvarnošću.
    Očekujem zato da na isti način podržite i recimo protest "frilensera" - "da protestuju mogu do prekosutra, dok god su mirni tj. dok ih ne pohapse za minuli kriminal". Ne želim da verujem da ste baš toliki bednik da vaše sopstveno pravilo u takvom slučaju ne važi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika