Još jedna dojava o bombi u novosadskom sudu

Sudska zgrada u Novom Sadu ponovo je danas evakuisana zbog anonimne dojave da su u toj zgradi i u dvorištu postavljene bombe.
Još jedna dojava o bombi u novosadskom sudu
Foto: 021.rs
Dojavu je uputio anonimni muški glas u 12:30 sati na centralu suda, navodeći "imate bombu na drugom spratu", gde se nalazi Viši sud u Novom Sadu, rekla je Tanjugu portparolka tog suda Jelena Ostojin.
 
Posle dojave suđenja su prekinuta, zgrada je evakuisana i u toku kontradiverzioni pregled koji obavljaju pripadnici MUP-a.
 
Lažne dojave o bombama zbog kojih se prekida rad suda i tužilaštava posebno su učestala od početka godine u Novom Sadu. Sud je evakuisan više puta u junu i u julu ove godine, kao i u septembru.
 
U ovoj zgradi nalaze se Osnovni, Viši, Apelacioni i Prviredni sud u Novom Sadu, kao i nadležna tužilaštva.

Teme

BOMBA
  • MonteDushano

    08.10.2021 11:33
    Srbska posla.
  • Zvrk

    07.10.2021 21:22
    Pauza
    Kako uvek u isto vreme?
    Nekad se išlo u Staklenac na pauzu, gde li se sad ide?
  • Nikola

    07.10.2021 17:29
    Đilas je zvao!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika