FOTO: Sudar na Mišeluku, devojčica među povređenima

Četvoro građana povređeno je u dve saobraćajne nezgode koje su se dogodile jutros.
Kako za 021.rs navodi portparol novosadske Hitne pomoći dr Zoran Krulj, u sudaru dva vozila oko 9 časova na Mišeluku povređeni su devojčica, muškarac i žena.
 
Pedesettrogodišnji muškarac sa visokim krvnim pritiskom zbrinut je na licu mesta i prevezen na Institut za kardiovaskularne bolesti Vojvodine u Sremskoj Kamenici.
 
U istoj nezgodi, jedanaestogodišnja devojčica prevezena je nakon zbrinjavanja na Dečiju hirurgiju, a 34-godišnja žena dobila je uput za Odeljenje hirurgije Kliničkog centra Vojvodine.
 
Potom je u 9.20 na autoputu kod isključenja za Temerin kod Rode zbog proklizavanja automobila povređen šezdesetogodišnji muškarac, te je u stabilnom stanju prevezen u Urgentni centar.
  • tja

    18.10.2021 10:32
    @Dudarim II

    Sta njaske, skoro svaki dan prolazim tuda, redovno se skupljaju. Sta tamo rade, necu da ulazim u to, da im vadim testove za alkohol i gudru, zabole me. Ali da daju gas motorima leti tuda, daju. Pa se naloze, rade slalom izmedju kola. A o nekome ko je izabrao neko tjuning cudo/kantu kao svoje svakodnevno vozilo - pa sta reci, sigurno ga nije uzeo da vozi 50. Da je tako kao sto ti pricas, sve sami andjelcici, onda bi se tamo skupljali likovi sa Puntom 1.9JTD i clanovi anonimnih alkoholicara.
  • Daca

    16.10.2021 23:18
    Miseluk
    A ja volim svoj zivot i zivote moje dece vise od svega i zasto moram da se plasim svaki put kada prolazim Miselukom??? Odgovor na pitanja kada su tamo je SVAKI DAN, evo i sada smi prosli i juce sa treninga i u cetvrtak i u sredu... SVAKI DAN!!! Ako volite aute nadjite sebi neko mesto gde ne ugrozavate nikoga. Volim i ja tigrove i lavove, volim i zmije i tarantule pa ih ne vodam po ulicama!
  • Dudarim II

    16.10.2021 17:31
    @daca
    u 9 ujutro stariji muškarac, žena i dete... a ne tatini sinovi u beemveima i audijima i ponovljam pitanje, kada je neko od tih koji divljaju po mišeluku napravio neku "glupost" u gradu??? kad će te shvatiti, tamo se okupljaju ljudi koji vole kola i cene svoju dozvolu više nego bilo šta drugo... tako da im nije u cilju da ostanu bez iste, a kamoli da divljaju po gradu ili piju i voze... nego kaži kada si poslednji put prošla mišelukom kad oni tamo imaju druženje? kada si mislila da će da te pregaze?... isto kao da si rekla ovi što treniraju boks idu ulicom i tuku ljude...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika