Još mesec dana pritvora osumnjičenom za ubistvo Stefanovića i ranjavanje Goranca

Danijelu Janošu, jednom od osumnjičenih za ubistvo Uroša Stefanovića i ranjavanje Gorana Kovačevića Goranca produžen je pritvor do 14. novembra.
Još mesec dana pritvora osumnjičenom za ubistvo Stefanovića i ranjavanje Goranca
Foto: 021.rs
To je potvrdila za "Dnevnik" portparolka novosadskog Višeg suda Jelena Ostojin. Ta mera mu je izrečena, kao i prethodni put, zbog osobitih okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva, okolnosti koje ukazuju da će ometati krivični postupak uticajem na svedoke, da bi mogao ponoviti, odnosno dovršiti krivično delo, kao i zbog uznemirenja javnosti.
 
Dvadesetsedmogodišnji Uroš Stefanović ubijen je 2. septembra na Detelinari kada je sa Kovačevićem, kojem je bio telohranitelj, ušao u pasaž u Cankarevoj ulici, i tada je za njima uleteo automobil marke "pežo", u kojem je bio bar jedan napadač koji je pucao na njih.
 
Stefanović je preminuo na licu mesta, dok je Kovačević ranjen u ruku.
 
Nepune dve nedelje kasnije, Janjoš (42) se predao novosadskoj policiji i od tada se nalazi iza rešetaka. Prema pisanju medija, do detalja je opisao kako je planirana sačekuša.
 
Osim njega, za pucnjavu se sumnjiči i bivši policajac Dalibor Bogdanović Boća, za kojim je raspisana poternica jer je u bekstvu.
  • Dino

    22.10.2021 10:49
    Rešeno
    Rešeno ubistvo rekao AV za 24 sata a vidimo da se čovek sam predao poßle 2 nedelje a panduru ni traga
    Što nam nedaju prave informacije

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika