Slobi Snajperu produžen pritvor za još 30 dana

Viši sud u Novom Sadu produžio je danas pritvor za još 30 dana Slobodanu Milutinoviću zvanom Snajper, koji se sumnjiči da je pretukao devojku U. J.
Slobi Snajperu produžen pritvor za još 30 dana
Foto: 021.rs
Prema ovoj odluci, pritvor može da mu traje do 18. novembra, precizirala je portparolka suda Jelena Ostojin.
 
Pritvor mu je nakon hapšenja određen zbog opasnosti od uticaja na svedoke i zbog bojaznosti da će ponoviti krivično delo.
 
Pre nepunih mesec dana policija je uhapsila Slobodana Milutinovića Snajpera zbog sumnje da je fizički napao žensku osobu, u iznajmljenom stanu na Podbari, a posle nekoliko dana tužilaštvo je saopštilo da se tereti za otmicu i 21. septembra mu je određen pritvor do 30 dana. U. J. je dobila status zaštićenog svedoka.
 
Snajper je ranije priveden i u okviru policijske akcije nakon ubistva Uroša Stefanovića i ranjavanja Gorana Kovačevića Goranca. Sumnjiči se da je počinio krivično delo nedozvoljene proizvodnje, držanja, nošenja i prometa oružja i eksplozivnih materija.
 
Prethodno je Milutinović uhapšen na Jahorini u martu ove godine, što je on opisao kao "sportski ribolov - uhvati, slikaj, pusti". 
 
Nakon tog incidenta Milutinović se povukao iz Upravnog odbora Fudbalskog kluba Vojvodina. Milutinović je i dalje direktor novosadskog prvoligaša Kabela.
  • Jova

    20.10.2021 09:00
    Da, ali
    Obe strane tu imaju "putera na glavi". Dok je trajala "zaštita" sve je bilo ok. Samo su mislili da su dovoljno veliki da mogu i protiv najžešćih kriminalaca.
  • Milan NS

    20.10.2021 07:45
    Ma
    kompenzovaće to već njemu. Dobiće novu devojku i da vozi nov Volvo ili BMW... čekaj! Do sad nije vozio Bentli, mogao bi to
  • Taktika

    20.10.2021 07:21
    Skupstina FK Vojvodine LIKES THIS
    Nigde vesti da je veceras skupstina Vose a Snajperu slucajno produzeno

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika