Dva udesa u sat vremena: Sudar na Novom naselju, kod NIS-a oborena pešakinja

Kišno vreme dovelo je do dva udesa u ranim jutarnjim satima u Novom Sadu.
Dva udesa u sat vremena: Sudar na Novom naselju, kod NIS-a oborena pešakinja
Foto: 021.rs
Ekipa Hitne pomoći intervenisala je zbog sudara dva vozila koji se oko 06.30 dogodio na uglu Bulevara Slobodana Jovanovića i Bulevara vojvode Stepe.
 
Kako za 021.rs navodi portparol novosadske Hitne pomoći dr Zoran Krulj, 59-godišnji i 53-godišnji muškarci zbrinuti su na licu mesta i potom prevezeni u Urgentni centar.
 
Ubrzo se dogodio još jedan udes. Lekarska ekipa je oko 07.15 zbrinula pešakinju koja je oborena na Bulevaru oslobođenja, kod zgrade NIS-a. Ovoj 53-godišnjoj ženi ukazana je pomoć na licu mesta, a potom je prevezena u Urgentni centar, zaključuje dr Krulj.
  • Vlada

    22.10.2021 15:42
    @Sabahudin
    Nisi ti video gradski autobus. Cuj poluprazni.....vise ljudi na vratima u spicu, i ujutru i popodne!!!
  • Nimbus

    22.10.2021 13:27
    @Y
    Ne brini se. Vidim ih ja svaki dan u jednoj sendvicari preko puta posla. Ostave kola u desnoj traci, pa na klopu. Onda posle, dodju njihove kolege, mozda i ti isti, pa kaznjavaju druge ljude koji su se zaustavili u desnoj traci. Zabavno.
  • Nimbus

    22.10.2021 13:23
    @Vlada
    "gde su sve te pare koje grad prihoduje od tih silnih građevinskih dozvola"
    Pa zna se, u SNS.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika