FOTO: Požar u stanu na Limanu, stanari evakuisani

Vatrogasci su evakuisali zgradu broj 1 u Ulici Blagoja Parovića prekoputa Promenade zbog požara koji je izbio danas oko 17 časova.
FOTO: Požar u stanu na Limanu, stanari evakuisani
Foto: 021.rs
Do požara je došlo u stanu na petom spratu, a pretpostavlja se da je uzrok kvar na aspiratoru ili instalacijama.
 
 
Kako javlja reporter 021.rs, na licu mesta nalaze se tri vatrogasna vozila, kao i jedno vozilo hitne pomoći.
 
Portparol Hitne pomoći dr Zoran Krulj, kaže za 021.rs da je njihova ekipa intervenisala po pozivu policije. Povređenih, kako kaže, nije bilo, samo je na licu mesta pregledan jedan policajac koji se nagutao dima.
 
Naš reporter javlja da materijalna šteta nije velika.
 
 
Prisutno je i nekoliko vozila policije.
  • Bojan

    27.10.2021 22:22
    @Bojan

    Osim toga, očigledno mešaš koncepte novogradnje i grejanja na gas. Većina novih zgrada u gradu ima centralno grejanje isto kao i stare, mislim da ti samo ovde pokušavaš sam sebi da se opravdaš što si se odselio bogu iza nogu.
  • Bojan

    27.10.2021 20:43
    @M
    A ipak sam ubo suštinu - nije grejanje u novijim stanovima 4x jeftinije nego si ti ranije plaćao daleko iznad proseka a da toga uopšte nisi bio svestan, a budžet za letovanje ti je prilično skroman.
  • M

    27.10.2021 18:00
    @Bojan
    Nepristojan si, ali odgovoricu ti. Za trosoban stan sam potrosio manje od 200e za gas, za celu sezonu. U prethodnom stanu u centru sam trosio oko 750e godisnje. A grejanje je najveca, ali nije jedina usteda sto se tice rezija.... Samozvane inzenjere ne bih komentarisao. Njima je najveci intelektualni domet napisati nekome da je "patriJota", sa naglasenim "J"...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika