Sudar na parkingu BIG-a, u Novosadskog sajma oborena žena

Hitna pomoć je u sredu reagovala zbog dve saobraćajne nezgode.
Sudar na parkingu BIG-a, u Novosadskog sajma oborena žena
Foto: 021.rs
Portparol Hitne pomoći doktor Zoran Krulj kaže da su u udesima povređene tri osobe.
 
Prva nezgoda se dogodila u 20:35 časova na parkingu BIG-a kada su se sudarila dva vozila. Povređeni su žena od 34 godine i dve godine stariji muškarac, a oboje su nakon zbrinjavanja na licu mesta dobili uput za Urgentni centar, ukoliko budu imali neke dodatne simptome ili tegobe. 
 
Hitna je potom reagovala u 22:49 časova na uglu Bulevara oslobođenja i Novosadskog sajma kada je oborena pešakinja stara 23 godine. Ona je nakon ukazane pomoći prevezena u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine.  

Teme

udesi
  • mada

    28.10.2021 11:07
    mtreksyt@gmail.com
    Sudariti se na parkingu soping centra. Ne postoji veca bahatost od toga.
  • Tetreb

    28.10.2021 10:52
    BIG parking
    Kako se divljacki vozi na parkingu BIG-a nije ni cudo sto je svako malo neki udes.Ljudi kao da voze reli!Ima sasvim dovoljno mesta ali retko ko da prati prvenstvo prolaza i da vozi prilagodjenom brzinom.
  • R

    28.10.2021 10:49
    Debili se na parkingu sudare!
    Svako je danas dosao do auta.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika