Čanak dao iskaz u policiji: Kada vidim ko vodi hajku, jasno je da sam na pravoj strani

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak danas je u Policijskoj upravi Novi Sad dao izjavu po zamolnici nadležnih organa Crne Gore.
Čanku je tom prilikom predočeno da je protiv njega NVO "Alternativa" podnela krivičnu prijavu zbog sumnje da je počinio krivično delo pozivanje na nasilnu promenu ustavnog uređenja.
 
Kako je saopšteno iz LSV, Čanak je tom prilikom rekao da je na teritoriju Crne Gore ušao 3. septembra, a napustio je tri dana kasnije.
 
- Po ovom pitanju ne želim ništa posebno da izjavim, jer je ovde izmišljena organizacija koja služi tome da se ja, ako je moguće, zastrašim i izložim
neprijatnostima zato što sam dao podršku prijateljima u Crnoj Gori da sačuvaju mir i bezbednost u svom gradu Cetinju. To je besramna haranga na drugačija mišljenja i zato će njeni inicijatori i njihovi surabotnjici u Republici Srbiji kad-tad odgovarati - izjavio je Čanak. 
 
Istakao je da ovom prilikom nije dostavljena krivična prijava, kao i da su navodi koji su mu predočeni netačni i neistiniti.
 
- Protiv mene su krivičnu prijavu na istu temu u Srbiji podneli i tzv. Dveri, a glavni zastupnik ove škole mišljenja je Ivica Dačić. Kada na kraju pogledam ko to vodi kampanju protiv mene, potpuno je jasno da sam na pravoj strani - poručio je Čanak.
 
O razgovoru koji je počeo u 10h i završen u 10:40h vođena je službena beleška.
  • Александра

    30.10.2021 10:42
    Кад ће
    Ко је оно позивао на лустрацију? Кад ће да му се пречешља имовина? Где је он то радио па да је зарадио виле, возни парк и довољно кеша да једино кашике и виљушке подиже?
  • Армаггедон

    30.10.2021 08:22
    Чанак,чеда и екипа су давно требали бити у затвору да је ово макар мало нормална држава.
  • Lala

    29.10.2021 21:08
    Gde su naši novci
    Gde su naši novci. Prodao se.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika