Isprebijani mladić osumnjičen za pokušaj pljačke i izbodeni muškarac na lečenju u KCV

Osumnjičeni za sinoćni pokušaj pljačke i još jedan povređeni muškarac još uvek se nalaze u Kliničkom centru Vojvodine na lečenju, saznaje 021.rs.
Isprebijani mladić osumnjičen za pokušaj pljačke i izbodeni muškarac na lečenju u KCV
Foto: 021.rs
D. J. (19) za koga se sumnja da je pokušao da otme novac od radnika obezbeđenja i da je nožem povredio policajca u civilu, primljen je u Urgentni centar sa višestrukim kontuzionim povredama po telu.
 
Iz KCV-a za 021.rs kažu da je on, nakon dijagnostike i ukazane pomoći, zadržan na opservaciji.
 
N. P. (34) zadobio je ubodne rane u predelu grudnog koša i trbuha. Posle operacije, zbog teških povreda, nalazi se na daljem lečenju.
 
M. V. (37) izboden je u predelu leđa, a posle hirurške obrade otpušten je na dalje kućno lečenje. 
 
Kako je 021.rs juče pisao, devetnaestogodišnjak je osumnjičen da je pokušao da ukrade novac od radnika obezbeđenja, a njegov pokušaj bekstva sprečio je policajac u civilu. 
 
To se dogodilo oko 20:30 časova i deo Bulevara bio je zatvoren neko vreme.
 
Policija istražuje okolnosti događaja.
  • NS

    13.11.2021 17:53
    NS
    A sto niste napisali da policajac radi honorarno upravo u toj firmi za prenos novca.
  • Krembosi

    05.11.2021 11:25
    Mare, mozda bi mogli da mu ispravno sude, da ga nisu protivzakonito izlomili i poslali na reanimaciju. Mozda bi i on nesto rekao, posto vidim da policija ne daje opsirnije informacije o zlocinu.
  • Mare

    03.11.2021 06:36
    Ovaj pljackas ima 19 god.iz Leskovca je.. ko zna kakve je tamo probleme napravio, pa je ovde pobegao.. a decko, policajac, je bio van duznosti, predstavio se.. to bi trebalo biti karakterisano kao pokusaj ubistva/napad na sluzbeno lice..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika