Još jedan napad ribokradica: Puškom na ribočuvara

Na ribočuvara JVP "Vode Vojvodine" ribokradice su repetirale pušku u sredu, u popodnevnim časovima, na potezu Dunava kod Koruške, u opstini Beočin.
Još jedan napad ribokradica: Puškom na ribočuvara
Foto: 021.rs
Prilikom kraće rasprave, u kojoj su ribokradice nudile novac ribočuvaru da ih pusti, jedan od njih uperio je pušku u ribočuvara, a nakon što je Z.Nj. pozvao policiju, pušku je bacio u vodu. 
 
Ribokradicama je oduzet čamac, penta i tri mreže za nelegalan ulov riba, a počinioci su privedeni u beočinsku policiju. 
 
Ovo je samo jedan u nizu napada na ribočuvarsku službu JVP "Vode Vojvodine", koja je u oktobru dobila savremenu opremu za teren, kako bi bili efikasniji u borbi sa ribokradicama.
 
Sredinom oktobra je ribočuvaru iz Bačke Palanke zapaljen čamac u vlasništvu "Voda Vojvodine". Čamac je zapaljen ispred kuće ribočuvara, kad ga je on izvezao na prikolici i spremao se za novu akciju u borbi sa ribokradicama.
  • Mentol

    05.11.2021 20:19
    Ja samo da pozdravim počasnog "ribočuvara-volontera", niste ga spomenuli u ovom tekstu - pa da se ne nađe zapostavljenim.
  • Pmila ns

    05.11.2021 18:45
    Uh
    Uvek je bilo pecarosa bez dozvole, ali ovi sa mrezama su strasni u ovoj opstini. Brat i ja smo pecali, ali ja vise sportski, kad vidim Nedju u camcu, nema pecaljke, gledam u Dunav. Covek bio autoritet.
  • misko

    05.11.2021 15:53
    sportski ribolovac
    Podrska za ribocuvare, stop kradji ribe.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika