Uskoro pripremni postupak za brutalno prebijanje mladića u Laze Telečkog

Pripremni postupak u slučaju prebijanja trojice mladića ispred ugostiteljskog objekta u Laze Telečkog u kom su dva mladića zadobila teške, a jedan lakše povrede, zakazan je za 13. decembar.
Uskoro pripremni postupak za brutalno prebijanje mladića u Laze Telečkog
Foto: 021.rs

Trojica mladića iz Šida koji se terete za pokušaj ubistva (B. D, N. B. i L. M.) se nalaze u pritvoru koji im je produžen do 13. januara, javlja Dnevnik.

Sa slobode se brani petorica mladih Šiđana koji se terete za nasilničko ponašanje. 

Tuča se dogodila 20. februara ove godine, a snimak sa jedne od nadzornih kamera na kojem se vidi brutalno prebijanje dospeo je u javnost.
 
Te večeri, jedan od povređenih mladića primljen je u Klinički centar Vojvodine sa ubodnim ranama u predelu grudnog koša, dok je drugi teško povređeni mladić primljen sa ubodnim ranama u predelu grudnog koša, ramena i povredama glave.
 
Dan nakon incidenta privedena su četiri učesnika u prebijanju, dok su u narednih nekoliko dana i ostala četvorica lišena slobode.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika